Translate

...jabadabadúúúú

18:49:00 Unknown 19 Comments

Minule som lašovala  v HMku a tieto nohavice mi ihneď padli do oka. Sú tenké a dosť vzdušné aj napriek tomu že sú obtiahnuté. Už ma omrzelo každý deň striedať šortky a predsa len v tomto sa vydržať dá. Už dávno som nemala žiadne vzorované nohavice. Tento vzor mi pripomína niečo medzi leopardom a Flinstonovcami :D Wilma Flinstone....moja inšpirácia haha. Dobu kamennú môžem, ale dobu rockovú ešte viac ;)

newrock

18:32:00 Unknown 10 Comments

Maximálne využiteľné pre môj spôsob života. Pri blate, pri daždi, pri headbangu (haha). Dlho som na ne šetrila. Teraz sa v nich premávam po byte, aby sa mi trošku prispôsobili. Hlavne sa mi páč, že majú na boku zips :) Viem, že veľa ľudí tento typ topánok nemusí. Ale mne sa páčia a to je dôležité. Nie nie sú to Steely. Je to značka New Rock. Na Martensky nevydalo. To až neskôr a asi červené,alebo lakované. Uvidíme podla situejšn. Aspoň mám vyriešenú dilemu ked u nás napadne 50cm snehu hh O:-)


new in ...animalize

19:29:00 Unknown 13 Comments

Ked si dlho nič nekúpite, potom sa s toho tešíte ako malé decko, a o to viac si to vážite. Už dávno som sa takto netešila.Síce sú to len drobnosti, ale môžem to kombinovať do aleluja. Viem, že výpredaje frčia už veľmi dlho,ale ja som sa  tam dostala len dnes. Ešte predsa len nemali až taký odpad :-P. Dnes by som môj výber nazvala ,,zverina´´. Všetko som si to kupovala k môjmu koženému  kriváku :)

mix pix

21:56:00 Unknown 9 Comments

Neviem ako vás, ale mňa tieto horúčavy už dosť unavujú. Už toho bolo akurát tak dosť. Nechápem ako sa niekto ešte dokáže aj opaľovať. Ja som šťastná ked zakvasím pod strom do chládku a listujem si obľúbené časáky. Navyše s toho pitného režimu človeku len nafukuje brucho :-/ . Viem, že sa stále opakujem, ale veľmi túžim po tom aby bolo tak na kožák a tričko. V poslednej dobe hodiny presedúvam za netom a hľadám si nejaké dobré kúsky do skrine. (vid. boty dole) Slovenský trh ma už nebaví. Vymýšľam, premýšľam. Slintám nad muzikantmi z 90s.Beháme po poliach. Sledujeme nočnú oblohu a nestačíme sa diviť ako to všetko rýchlo letí...... Ako prežívate vy tieto horúčavy ? Možno posledné letné dni ?

sexy jeseň part II.

18:25:00 Unknown 2 Comments

Neviem sa vynadívať. Som happy. Samé temné farby. Jednoducho skvelé  a konečne podla môjho gusta. Nemám nič proti farbám,ale na mne ich obmedzujem. Sem tam niečo zakričí.Páči sa mi veľa kože a kožušín. Najviac rocknroll outfity  od Fendi a DKNY. 
Dnes som si kúpila Vogue. Ani tam sa neviem vynadívať. Fakt sa teším na jesenné oblečenie. Btw dneska to bolo neznesiteľné......a to som všetky letné šaty už odložila. Asi zbytočne. 
Ktorý outfit vás zaujal najviac ?:)

sexy jeseň

12:50:00 Unknown 8 Comments

Slniečko ešte dobre hreje čo som rada, ale stále viac a viac si prezerám fotky s prehliadkových mól. V hlave sa mi tvorí kopec obrazov a musím sa priznať, že sa už neviem dočkať na jeseň! Pozerám a porovnávam ceny na nete. Kúpiť si nový si kabát a rôzne čižmičky, alebo mi stačia tie od vlani.... trošku som sa pohrala v polyvore.com a vytvorila si 4 sety, ktoré by ma potešili aspoň v podobnom štýle. Tešíte sa na jeseň vy ? :)


Brašna

12:51:00 Unknown 6 Comments

Minule sa mi podaril fakt dobrý kauf. Tradičná návšteva second handu. Stojan s kabelkami.... a vtedy som ju zbadala. Krásnu koženú brašnu. Bol to deň ked mali každý kus za 1,50€. Hned sa mi zjavil šibalský úškrn na tvári :D. Začala som si brašnu prezerať, ale nevedela som prísť na to, ako sa otvára. Pozerám, pozerám a vtedy som ho zbadala. Malinký kľúčik. Brašna na kľúčik no paráda! Nie je to síce moc praktické, ale má to šmrnc. Páči sa mi, že na nej vidno roky. Kovové časti už majú tyrkysovú medenku. Som spokojná. Dobrý kúsok. Mám rada retro veci, ale nerada v tom chodím od hlavy po päty. Cítim s ako keby som bola starinárka a zachvíľu na mne pristanú nočné motýle :D. Takže len tak decentne pár kúskov. Toto je jeden do zbierky :) Netuším čo si k tomu oblečiem, ale snád na to prídem. Možno nejaké členkové čižmičky. Aký máte vy vzťah k ultra starým veciam ?:)

Debordelizácia skrine

16:30:00 Unknown 13 Comments


Tiež som len človek a tiež sa mi stáva, že občas pokúpim fakt nepoužiteľné, alebo nekvalitné veci. V lete toho síce veľa na sebe nenosíme, ale to neznamená, že sa nám tie veci nezačnú nekontrolovateľne kopiť. Asi pred mesiacom som si zaobstarala novú skriňu ( nie šatník nemám.Za prvé mám malú izbu a za druhé nie som Carrie Bradshaw ). Rozhodla som sa pre definitívnu debordelizáciu .  
Nemilosrdne som si vytvorila tri kôpky. Prvá: nechať, druhá: odložiť, tretia: podať ďalej- alebo vyhodiť. Celé som to zdokumentovala. Niektoré veci som si odložila do vreca, ktoré následne putovalo na povalu. Neriadim sa tvrdohlavo módnymi  trendmi, ale sú nevyspytateľne a vracajú sa ako bumerang. Nikdy neviete, možno sa vám to niekedy bude hodiť. Asistoval mi pri tom Jimi :o) haha
*
 Pred:
 Po:


Lipstick´n Roll

18:19:00 Unknown 8 Comments

Moja momentálna záľuba vo výrazných rúžoch ešte zďaleka nekončí. Zatiaľ sú to len také tie drogériové značky, ale chystám sa aj na zvučnejšie mená ako sú Chanel či Lancôme. Zatiaľ najlepšie u mňa obstál Rimmel- Kate. Ak by som vám mala poradiť,aby vám rúž vydržal na ústach čo najdlhšie, pred nanesením si pery nafarbíte kontúrkou, alebo drevenou ceruzkou. 
Výsledok bude zmatnenie a pekná kontúra pier. Viac grifov neviem. Ak  by ste vedeli o nejakých vy tak sem s nimi!:)
...aaa ešte ma napadlo, zvyknem ich skladovať v chladničke, v týchto teplotách človek nikdy nevie.... 

1. MAYBELLINE  NEW YORK 535 Ruby Star
2. RIMMEL London Lasting finish by Kate 03
3. ORIFLAME  Deep Plum 
4. RIMMEL London Lasting finish by Kate 01
5. RIMMEL London Moisture Renew Lipstick 700 Nude Delight 
6. RIMMEL London Lasting finish by Kate 09
7. CATRICE Ultimate Colour 160 Tell Me A Berry-tale 
8. PARIS MEMORIES  Lipstick with vitamin E 09

black heels

19:03:00 Unknown 8 Comments

Kombinácia biele tričko + denim, to mám naozaj rada. Dnes som testovala moje nové lodičky. Chodí sa v nich celkom dobre. Nie sú ani veľmi vysoké, ani veľmi nízke. Krivák nesmie chýbať. Kabelka je  vintage zo sekáča :) Len tak rozmýšľam, ako by to vyzeralo ak by som rifle vymenila za koženú sukňu :) hmmmmm...
btw vedeli ste, že dnes je výročie  festivalu Woodstock ?:)

fall?

18:07:00 Unknown 8 Comments

Fúha poviem vám rána sú už dobre chladné. Prvý krát po pár mesiacoch sa mi stalo, že ma pri čakaní na autobus klepalo :D. Fakt divná doba. Máte 36 stupňov a zobudíte sa do 19tich. Raz nás to pochová....Našťastie som celkom vybavená aj touto koženou bundičkou. Cez deň je síce príjemne ale ten vietor... hmm . Vôňa zduchu mi akosi  vzbudzuje spomienky ked som mala stres, že je september a opäť ideme do školy :D.  Ako ste vy pripravené na ranné ,,kosy´´ ?:)


Hair

13:54:00 Unknown 12 Comments

Bad hair day. Posledné týždne sa  tak dal nazvať snád  každý deň. Moje vlasy boli už tak tmavé, že len ja jediná som verila tomu, že sú tmavo hnedé a nie čierne. Naštvala som sa urobila som veľké zlo. Musela som tú čiernu stiahnúť melírom (  v robote nemáme prípravok na gumovanie farby-aj také existuje). Bol to risk. Melír je naozaj vražda pre vlasy a pre moje suché to bola dvojnásobná vražda. Risk je zisk a už som zasa hnedovlasá, aj ked mi nevznikla jednoliata farba a kde tu sa nájdu akési farebné mapy. O také dve tri farbenie tým istým odtieňom to bude OK. Aby som nebola stále rovnaká začala som nosiť cestičku na bok. Ak máte aj vy chuť na zmenu odporúčam šetrnú šampónovú farbu (peroxid len 3%) od Schwarzkopf Pallete. Nepýtajte sa ma prečo nechodím ku kaderníčke. No preto lebo ja sama som a nemám na to čas ani chuť :D.