Translate

Home Sweet Home

7:47:00 Unknown 3 Comments

Posledný týždeň strávený v otrasnej špinavej nemocnici mi spôsobil menší depres a chaos v mojej hlave. S pekného leta sa na pár dní stala nočná mora plná škaredých obrazov, odporného pachu, staroby a smrti. 
Vidieť všetko to a ja som si uvedomila, že stále chodím s ružovými okuliarmi na očiach a neuvedomujem si , že pri každom kýchnutí fráza ,,na zdravie´´ znamená tak veľa. Ešte ma čakajú otravné vyšetrenia a  v septembri dokonca operácia, no ostáva mi posledný letný mesiac na to aby som si ho užila naplno. A tak som opäť začala....... 
Teplota je síce už dosť neznesiteľná, strašne by som sa išla osviežiť k vode,ale to momentálne nemôžem. Mám zákaz.
 Dočasne už nič verejné, kde sa dá kúpať. Silno rozmýšľam, či si neurobíme záhradnú sprchu, vodu nám predsa vyhreje slniečko. Pekná predstava.
 Doma je len doma. 
Doma môžete všetko.......
......aj behať bosí. Aj predstavovať si a následne to zhmotniť.... čokoľvek.
Som spoko.
Howgh! :)
(klobúk/hat:H&M, top/tielko:second hand, pants/nohavice: Bershka, leather jacket/ krivák: Mango, jewellry/bižú: DIY,six,camaieu)

3 coments:

Ava povedal(a)...

Do-ko-na-lé! Nohavice, klobúk, vlasy, bunda, všetko super!

Ava povedal(a)...

A samozrejme, držím palce, aby všetko bolo v poriadku. Zdravie máme len jedno a naozaj si to nevšímame, kým nenastanú nejaké problémy....

Amy Morgan povedal(a)...

Na to, že si sa vrátila z nemocnice vyzeráš super :) Aj nečakané veci často prinesú nový závan do celej všednosti... isto sa aj napriek zákazu nebudeš nudiť :)super fotky!
LadyinBlack