Translate

Back to Roots

8:47:00 Unknown 0 Comments

Zvoňáčov nikdy nie je dosť a čierne mi veru chýbali. Prvá mikina po 5tich rokoch s mesiačikmi a až teraz po sto rokoch som sa dostala k balzámu na pery Eos. Je skvelý musím uznať. Ešte som asi nevyrástla ale tešiť sa z maličkostí viem dodnes. ;)
Celkovo ked to tak hodnotím tak sa cítim spokojne a vyrovnane.
A nerobí to len matéria.... :)...a už naozaj potrebujem leto.
Moje plány, viac než cestovateľské :) Pomaly už pokukujem po festivaloch. Možno Trutnoff, alebo niečo poriadne rockové, a možno zablúdim na Pohodu, ktovie. ;)

Jarná inšpirácia

8:44:00 Unknown 0 Comments


Dni sú už konečne slnečnejšie, ortuť v teplomeri stúpa a s ním aj nové možnosti a pohľady na veci. Teraz ma dosť fascinujú čipky , maxi šaty, neutrálne farby, drevo, kov, koža, a úplne top sú šperky na nohy a aussie štýl.  Len aby sa nezabudlo, topánky so štítkom #musthave určite patria drevákom :)
 Prajem Vám krásny zvyšok dňa :)

Black days

7:45:00 Unknown 2 Comments

Už dávno som nebola celá v čiernom. Možno, že to nejak súvisí s vnútornými pocitmi, ktovie. Aspoň som to rozbila mojou obľúbenou šatkou, ktorá má príjemné pastelové farby a etno ornamenty. Nie je to pre mňa šatka, ak na nej nie sú vzory a farby.
Kedysi som mala takú mániu až som sa dopracovala k číslu 50. Zbierku som už dávno zredukovala a nechala som si len tie najvzácnejšie a najkvalitnejšie. Väčšinou to boli tie pašmínové s Arabských Emirátov, alebo rôzne sekáčové úlovky.
-
Už túto sobotu rozbieham s jedným fotografom jeden projekt. Dúfam, že sa nám podarí.
Budeme musieť na tom tvrdo pracovať. Jedná sa o spoluprácu s kapelamy. Viac vám prezradím neskôr ;) aby som neporiekla.
Majte krásny deň....
 

Just Kids

9:56:00 Unknown 0 Comments

Celý týždeň som nič nestíhala a zavŕšila som to vo volebnej komisii, kde som strávila asi 22 hodín. Nikdy som potom tak dlho nespala a poviem vám otvorene, že s výsledkami vôbec nie som spokojná. Naštvalo ma hlavne prvé miesto a pomaličky celkom uvažujem o tom, či sa v tejto krajine niekedy niečo zmení a či bude konečne naša práca adekvátne finančne ohodnotená. Celkom ma to znervózňuje a kladiem si otázku či tu chcem stráviť zvyšok svojho života. V nervozite, neistote a bez posunu. Je to ťažká téma a ani zahraničie asi nie je najružovejšie. No nejdem sa tu rozčuľovať, lebo šomranie mám v povahe celkom obľúbené a ked začnem, neviem potom prestať.
Niečo k fotke:
Nevadí mi čítať už raz prečítanú knihu, ked je úžasná.
Minulý týždeň som neodolala zlatej retiazke a náušniciam v HM-ku, ktoré kombinujem s obyčajnými jednofarebnými vecami. Rozhodla som sa trochu si prečistiť šatník a vyhýbať za vzorom, lebo ich mám už viac než dosť.
Jarné zmeny.
ps: a nezabudnite na magic mantra jewellery , chystám aj nejaké nové rockové doplnky ;)