Translate

Doro / Human Zoo / Black Tiger

10:50:00 Unknown 3 Comments

Tento víkend bol konečne podľa mojich predstáv. Rozhodli sme sa s mojimi kamošmi ignorovať čas aj spánok, a vybrali sme sa na Moravu na nejaké tie koncerty.  Prvá zastávka bola Metal Queen Doro v Zlíne v Masters of Rock Cafe. Ako vždy perfektná Doro, sto percentná dávka metalu, na ktorú by som poslala všetky slečny čo chodia vo vybíjaných veciach od mihalníc až po päty, nevediac odkiaľ to všetko........to je jedno, nebudem zlá. Každý má právo nosiť čo chce... akurát ja by som asi raperskú čiapku nenosila,len za to že je trendy.....  O.o
Je to neuveriteľné, no Doro je na scéne už 30 rokov a tento koncert bol súčasťou tohoto výročia. Vypočuli sme si stručný prehľad jej vecí a ja som si konečne mohla zaspievať aj songy s posledného albumu Raise your fist, ktoré ( keď som bola  naposledy vo Viedni na Doro), som vtedy ešte nepoznala ( cd som si kúpila až po koncerte, odporúčam všetkým rockerkám).

Na druhý deň sme si dali ďalšiu otočku a to do krásneho mestečka Olomouc, kde sme si  išli pozrieť Nemeckých Human Zoo. Ako predkapela boli Češi Black Tiger. Humanov som vôbec nepoznala, ale bol to naozaj nárez. Určite začnem počúvať. Black Tiger sa nedali zahanbiť a predviedli kvalitný melodický rock, ktorý neznel gýčovo a  bol veľmi chytľavý. Celá kapela pôsobila naozaj dobrým dojmom. Nemusela by sa hanbiť ani v zahraničí. Veľa kapiel by určite aj sfúkla. Po koncerte sme sa ešte stavili na jednej chate pozrieť kamošov. Prišli sme asi o pol 3 ráno, pobudili sme ich, zaškriekali si a o 7 ráno išli spať ( ja som to nezvládla a zaľahla  som už okolo 4tej :D).  Milujem takéto dni nabité programom od vrchu až  po spodok. Dokopy som najazdila skoro 1000 km. Asi sa vám to bude zdať pritiahnuté za vlasy, ale ked si spočítate cestu ----> smer-Banská Bystrica-Bratislava-Zlín-Bratislava-Olomouc-Bratislava-Banská Bystrica,vychádza to tak. Sama netuším ako sa to dalo stihnúť za 2 dni, ale stihli sme to a ja mám úplne dobité baterky :))))))))))) /,,/ Fotkami šetriť nejdem, aj tak sem prispievam málo.
ps: pozdravujem slečnu , ktorá mi zložila kompliment na stanici v BA, bola si strašne zlatá a zdvihla si mi náladu :)))))))) ďakujeeeeem ešte raz , a páčil sa mi tvoj ruksačik :):D pozdravujem !

:D strašná kvalita , ale predsa len mám!


Black Tiger
Human Zoo
(ja som za foťákom)

wishlist-inspiROCKation

11:07:00 Unknown 2 Comments

Túto jeseň dávam trochu oddych čiernej až v takom množstve ako som nosila.
Ako keby sa  vo mne diali určité zmeny, ked vás pochváli vlastná mama so slovami : no konečne nejaká farba A to mám na sebe len nejakú vzorovanú šatku :D. Poteší.
Cez žiadne iné obdobie sa neviem tak dobre pohrať s doplnkami, ako je práve jeseň.
3x hurá !:) 
Znovu som začala chodiť do sekáčov, s ktorými som mala asi štvrť roka pauzu.
A nie len sekáče ale, aj bazár. Naposledy som si tam ulovila úžasný kovový svietnik za necelé 1€.
Som proste zberateľ. Každá  tá vec má príbeh a vždy si predstavujem taký, ktorý je pre moju myseľ mimoriadne zaujímavý . Svietnik môžete v zhoršenej kvalite vidieť TU
Prajem krásny zvyšok dňa  a posielam vám smiešnu piesenku :)

Navajo Trail

12:23:00 Unknown 4 Comments

Nikdy som nepremýšlala, že na území kde žijem, žili možno aj iné národy než Slovania.
Dôkazi jasne hovoria o prítomnosti Keltov. 
Neviem kam siahajú moje korene, starká z otcovej strany hovorila že Poľsko,no bolo by naozaj vzrušujúce zistiť to na sto percent.
Keby som si mohla vybrať boli by to severoamerický Indiáni.
Milujem ich kultúru a príde mi veľmi blízka mojej osobe.
Toto bol môj malý výlet za nimi.......nenašla som ich
.....ale našla som lebku.....
šatka : HM,rifle : amisu, boty : asos, zub na krku: DIY, okuliare: číňan,

Hats off!

12:52:00 Unknown 0 Comments

Milujem klobúky.
 Svoj vysnívaný som žiaľ ešte stále nenašla. 
Verím, že niekde na mňa čaká. Bude veľký, čierny , akoby ho stratil Al Capone,ale mal by výrazný 70s štýl.
 Pozerať sa na staré fotografie osobností s klobúkom ma zvláštne upokojuje.
Ženy sú chic a muži zasa tajomní.
Schválne, či spoznáte osoby na fotkách......