Translate

Johnny & Kate

16:59:00 Unknown 8 Comments

 Asi by bolo až príliš debilné a detské pýtať sa, že prečo tento sexy párik nakoniec nezostal spolu.
 Každopádne vyzerajú úplne , že ,, rocknroll´´ 
S týchto  fotiek sála niečo mladé, vášnivé a rebelské.
Tie časy sú už definitívne preč, ale mne to nedá......
Toto je pre moje oči párik ako ,,sviňa´´! :)


Long live rock n roll

16:59:00 Unknown 7 Comments


Na co nosíš na levé ruce tu rukavici? 
,,Mám jenom jednu ruku  
Vypadá jako opravdická 
Je umělá. Mám umělou ruku. Sáhni. 
,,Máš nějaký kamarády? zeptal jsem se
,,Ne
(Charles Bukowski -Šunkový nářez)

Je to naozaj až taký veľký prehrešok, ked sa človek od druhých nejak odlišuje? Prečo sa automatický stáva tŕňom v oku , že nezapadá do prvo plánového stáda tohoto sveta?
Do akej miery sa musí prispôsobovať okoliu? 
A čo blbé otázky ? Premlčať, alebo vysvetľovať a obhájiť sa aj ked zbytočne?
Je pre vás dôležité zapadnúť? 
Pre mňa áno, ale jedine zapadnúť tam kde si myslím, že patrím a nie tam, kde si to myslia ostatní.
Čistá myseľ a vlastný názor je jediné čo vám systém a ani ľudia nikdy nemôžu zobrať.
 A samozrejme ešte viera. Každý má svoju. 
Moja sa volá Rock n Roll a panuje v nej jednoduchá idea.
 Žiť naplno a ničoho sa nebáť. 
Tak žime :) ......
.....ah samozrejme, milujem rukavice ;) hlavne dierkované.....

Sancho

15:37:00 Unknown 5 Comments

Toto je Sancho. Má to v rukách. Je maliar.
Ked som sa ho opýtala, či ho pri tvorbe inšpirujú ženy, odpovedal mi : ,,pri tvorbe ale často aj pred a po´´. Nech už si to vyložíte ako chcete, ja by som si jeho obrazy rada niekam vyložila . Pre niekoho môžu byť tieto obrazy dosť temné, ale mne prehovorili do duše . Sancho momentálne žije v Bratislave a svoje diela vystavuje v rodnej domovine, ale aj v Čechách a Rakúsku. Pár jeho obrazov by ste teraz našli aj v Audi Exclusice Gallery v BA. Výstava trvá od 18.9. až do 11.11.2013.


kvasenie,korytnačky a anglomania

19:10:00 Unknown 3 Comments

Pekne to tu zanedbávam len čo je pravda! Skoro som upadla do workoholizmu a  verte mi  naozaj nič horšie neexistuje! Konečne mám pár dní voľna (vlastne už len zajtra) ale môj mozog konečne začal oddychovať. K tomu ten dáždik a sladké nič nerobenie. Celodenné driemanie (bez pocitu viny, prezeranie si FR Vogue, ktorý je pre mňa plný inšpirácie- Anglomania is back! /,,/, a moje milované Ninja korytnačky konečne aj v telke :)
Nemám  nové nič čím by som sa vám pochválila. Vlastne mám! Ešte väčšie kruhy pod očami než som mala :D A nech spím koľko spím, zdá sa mi, že sú tam vždy a stále väčšie a väčšie . Teším sa už na jeseň. Na tmavé oblečenie, na príjemné teploty a jemné slnko........dnes som videla prvý krát vrany :) som doma! Zbohom tropická horúčava!.....a nevracaj sa ;) Aj obchody začínajú byť -samá koža samé košele -konečne si mám s čoho vybrať a kolotočiar aj s cukrovou vatou a neónmi odišiel domov... O.o
Zajtra možno outfit -ak stihnem :)

fffffffflowers

12:33:00 Unknown 4 Comments

S toho tepla sa začínam cítiť infantilne, začínam si všímať kvetinky a ružové laky na nechty. Predvčerom  som si kúpila kvetinkové šaty a možno príde zajko a zoberie ma k Blackiemu (W.A.S.P.) a potom ma roztrhajú ......
Robím si prdel :D Vždy som mala rada kvetinové vzory v kombinácii s kožou. Teraz sa to síce nosiť nedá ale, už sa teším na jeseň a príjemných 20stupňov.......takto človek vôbec nemôže vyzerať rockovo! Nie že by mi na tom záležalo, ale záleží ):->
Uvádzam do povedomia sukňu s potlačou ala ganja z Topshopu za 29€! Kúpiť či nekúpiť :) To je len otázka.  Nejak som podľahla trópom a kvetinám. Moje políčko must have zahrňuje po novom aj  ,,Marshall´´ kryt na mobil  ( bohužiaľ na iPhone) ak by ste videli takýto na Lumiu tak kričte!
Dnes sa chystám upratovať si šatníček a topánky. Veľké letné upratovanie. Vždy ma to tak psych. prefiltruje ked sa zbavím vecí, ktorých sa už ani nedotýkam.  Vypečiem si muziku a nekompromisne kriticky vyhadzujem  a triedim. Robíte to tiež?:)

v

fu*k U stres

11:51:00 Unknown 4 Comments


Je podľa vás normálne, že leto je už nejaký ten čas v plnom prúde, ale ja som si to začala uvedomovať až teraz? Je neuveriteľné a smiešne ako sa človek začne tešiť s tepla a užívať si ho ked vypadne len na dva dni z práce. Tri krát hurá! Prvý krát v tomto rocku idem dnes do Aqualandu. Teším sa ako malé decko. Rozhodla som sa vykašlať sa na dementné peniaze a vypnúť konečne mozog, zabaviť sa, zatancovať si a samozrejme aspoň trochu sa poriadne opiť  -a dobre vyspať a najesť !:D  Ktosi mi hovoril, že ekzém môžete dostať aj zo stresu. Myslím si, že som sa stala obeťou stresu a zhonu, a aj pán ekzém si zaumienil , že letnú dovolenku strávy práve pod mojou pazuchou O.o. 
Nepáči sa mi takýto štýl života. Všetko je zrýchlené a moja mladosť bude zachvíľu v háji! Prestávam si pamätať udalosti spred týždňa a som hrozne dopletená a stále pociťujem únavu. Začína to byť chronické. Týmto sa vám ospravedlňujem za absenciu, ale v prvom rade je dôležité, aby som sa cítila na sto percent oddýchnutá a až potom si sadnem za blog a vyrozprávam vám že what´s new :)
Ako prežívate stres vy? Nejaké typy ako to znášať lepšie?


 
...takto mi spinká pod oknom :) mňau