Translate

4ever all 4rock

20:17:00 Unknown 5 Comments

Minulí víkend bol naozaj totálny odvaz. Super kapely na festivalíku, plno kamošov, rocknroll, zábava, konečne po dlhom čase. Hned po polnoci sme opustili miesto činu a išli preveriť Banskú. Trošku unavený, sme posedeli v pár baroch a klubíkoch. Mesto bolo napodiv prázdnejšie, ale ved kto by trčal cez leto v bare ked môže byť vonku, a baviť sa na čerstvom vzduchu no nie?. Teraz úplne ľutujem, že nie som študent. Mala by som na takéto veci o 90% viac času....možno.
Hned na druhej fotke kde dvíham ruky bolo práve asi 30stupňov a ja som mala na sebe koženkové nohavice. Už nikdy viac!:D Preboha nechcite vedieť ako strašne mi v nich bolo,ale nemala som ich schválne. Len som prespala v meste u kamošky a okrem peňaženky a mobilu som pri sebe nemala žiadne letné veci. Pripadala som si ako Ros s Priateľov, kto si pamätá ten diel ked sa na ňom prilepili ?:DDD

Bjúty kvín

12:31:00 Unknown 4 Comments

V poslednej dobe som dosť zanedbávala líčenie. Hlavne kvôli tomu teplu. Pekne sa vypiplete a za hodinu ste spotená ako kôň. Preto som to obmedzila, len na makeup a obyčajnú čiernu ceruzku. Ked som si však prezrela stav kozmetickej taštičky- bud mi tam všetko uschlo, alebo sa veci blížili koncu záruky. Hlavne tie , ktoré ju majú len na pol roka. Vyschla mi preto očná linka :D 
Včera som si pár vecí dokúpila a ešte vám aj poradím, ktoré používam stále a je na ne spoľah.

1. Riasenky od Rimmel sú podľa mňa najlepšie, čo sa týka lacných líčidiel. Hlavné TOP je ich obrovská kefka. Pred tým som mala takú tú oranžovú, no hold je tu nová na svete a reklamu na ňu robí Jaggerka. no nekúp to :) 
2.Lak Rimmel-myslela som si, že je čierny, až po nanesení som si všimla, že je tmavo modrý. Zmena je život, ale tie neóny v drogériach strašne skresľujú farby , mali by stým niečo robiť.O.o Nanáša sa ale perfektne :)
3. Túto gélovú  očnú linku mám prvý krát. To vám ešte zreferujem, zajtra ju vyskúšam . Vyzerá fájn.
4. SOS gél na pupíky. Načo kupovať predražený Garnier ked Essence to má za cca 2éčka a účinok je ten istý. Why not?:)
5.Neznámy lesk od nejakej šitnej New York ,,značky´´ ,ale tá farba! Kúpila som ho v drogérke Teta. Povedala by som vám odtieň,ale všetko sa mi zošuchlo dole :D
6. Minerálna vodeodoľná ceruzka Gosh- oni to volajú tieň na oči , ja vám len poviem , že je to  mastná konzistencia, ale drží skvelo!:)
7. Balzám na pery z lekárne, ktorý tromfol aj postkomunistickú hrozienkovú mastičku, navyše s SPF26, lacný a skvelý :)
8.Štetec na líčka essence- tá farba je hotoví punk :) uvidíme koľko vydrží
9.Boemi telové mlieko, krásne vonia, rýchlo schne a nie je mastné. Pokožka je po ňom veľmi hebká :)
10. Klasika od Rimmel-Kate, odtieň 03- tzv nahý, pri tomto úpeku asi najvhodnejší.

Vyskúšali ste už nejaké z týchto produktov? Aký naň máte názor?:)

Cat-The Rocker

14:37:00 Unknown 5 Comments

Kde bolo, tam bolo........som dievča z dediny. Narodila som sa v meste, ale na dedine žijem celý život. V každom poriadnom dvore nájdete poukladané drevo. U nás to voláme ,,šichtúň´´. Môj oco je naň taký hrdý, že si pustí vo dvore muziku a pozerá sa naň dlhé minúty. Nikdy som tieto jeho myšlienkové pochody nepochopila, ale myslím si, že je rád, že jednoducho zabezpečil rodinu teplom, na celú studenú zimu :D. Páči sa mi to ako natural ,,kulisa´´. Milujem  taký ten vidiecky štýl záhrady. Vôbec nemám vzťah k vyumelkovaným záhradkám s kvetinkami nasadenými podľa pravítka + nejaká tá  umelá tráva. My máme všade všetko, bez pravidiel, kde tu slivka-tam orech, tam taký kvet, tam ríbezle a večne pobehujúca starká v šatke a zásterke :D, ktorá prikrmuje sliepky. Ak sa niekedy náhodou presťahujem, za lepšími pracovnými podmienkami, bude mi to nesmierne chýbať. Určite si so sebou zoberiem môjho Miška :) mňau. Rastie ako z vody.... :)
Je to zbojník. Je to Rocker ;)
+ sexy John Corabi <3

Love Bandit

18:58:00 Unknown 1 Comments

Čo sa stane ked sa vyberiete na malé nákupy a zistíte, že ste si zabudli zobrať peniaze a váš obsah peňaženky je len 10€ a nejaké drobné ? :D Nuž asi tak , že sa domov vrátite s dvoma tielkami a dvoma náramkami. Človek by ani nepovedal, ale ked nemá na nakupovanie čas tak si váži aj takéto maličkosti. Som rada, že som si nevybrala nič farebné, lebo to potom aj tak nenosím. Iba sa presviedčam, že budem. S letom to vyzerá biedne. Koľko krát ste sa  stihli´ opaľovať? Ja ani raz! Som s toho trošku smutná. Už som takto prekonala asi tri prechladnutia a k moru sa toto leto opäť nedostanem. Dúfam, že tieto dva kusy ešte vôbec využijem....
Idete tento rock k vode vy ?
-posielam skvelú songu-


The Next Day

22:12:00 Unknown 2 Comments

David Bowie je jedna z kultových osobností v rockovej histórii a to konkrétne v štýle art rock. Nikdy sa nebál experimentovať so svojim vzhľadom. Šialené líčenie už v 70tych rokoch, ked ešte Lady gaga ťahala káčera, bolo naozaj prelomové. Perfektná a hlavne zaujímavá muzika plná fantázie by nemala chýbať v nikoho iPode. David tento rok vydal nový album s názvom The Next Day. Je to výborný album.
 Naozaj odporúčam. Muzička ako stvorená pre pohodové víkendy na slniečku :)
Kto by nemiloval Ziggyho? !


Meow

11:21:00 Unknown 6 Comments

V poslednej dobe som si všimla, že na všetkých tých e-shopoch , ktoré brázdim sa objavujú veci s mačkami . Ja ako veľký fanúšik mačiek prudko premýšľam čo s toho by som si kúpila. V sekunde ma to oslovilo. Klasické tričko z mačkou zohnať naozaj všade, ale také tie viac kreatívne veci, ktoré sa síce nedajú vyrobiť sú pre mňa omnoho zaujímavejšie. 
Našla som jeden Poľský obchod, kde majú takéto skvelé MEOW čiapky za  29.90 zł čo je cca 8€. Cena naozaj výborná, ale ktovie aká to bude kvalita. Neviem či mám tomu dôverovať. Pri všetkej česti k Poliakom, ale o ich šmelinárčení počuť chýry hádam aj do Afriky :D Čiapku nájdete TU. Majú tam celkom milé vecičky. Našla som aj najslávnejšiu  nadutú cicu (grumpy cat). Jej ksicht ma vždy rozosmeje, ale s tej mikiny mám rozporuplné pocity. Neviem či je otrasná, alebo skvelá O.o . 
Páči sa vám táto mačkovitá móda? :) 


Hungry for heaven

11:09:00 Unknown 6 Comments

Čas ide tak strašne rýchlo, že si ani neuvedomujeme ako  rýchlo stárneme. Nikdy som si  takto nepredstavovala mladosť. Myslela som si, že všetko bude dokonalé a ľahké. Skončíte školu, zamestnáte sa. Ihneď po pracovnej dobe sa život vráti do koľají zábavy a užívania si života. Nič s toho však také nie je. Namiesto toho musíte bojovať o skutočne veľa vecí. Napríklad takú štipku času pre seba tzv oddych, o svoju duševnú spokojnosť, o mizerné prachy, o to aby vás ľudia rešpektovali, a hlavne nedať si obsrať hlavu kecami z hora. Ešte vždy tu však máme rodinu a priateľov, ktorý nás podržia . Jednoducho ľudskosť. To je tá najväčšia vzácnosť, ktorá prestáva byť  ,,v móde´´ . Všetko je také akési pokazené. Naši starý rodičia mali o sto percent ťažší život. Prežili všelijaké vojny a komando červených. My máme ,,slobodu rozhodovania´´, ale čo s nej ked tu nie je ľudskosť a neustále nás niekto obmedzuje a komanduje? Aj kvôli tomuto som vlastne blog pozastavila. No začalo mi to chýbať. Až dnes som si uvedomila, že sa s vami opäť chcem podeliť o svoje zážitky a názory . Som vďačná za každý komentár a odozvu.
Pre mňa je to taká moja škatuľka plná vecí, ktoré milujem. Nikdy sa ich nemienim vzdať. Nebude to tak často ako kedysi, ale minimálne jeden post týždenne to bude. 
Prepáčte mi za tento ,,duchaplný kec´´ plný pravopisných chýb :D Ja sa polepším. Za tie dva mesiace sa toho udialo celkom dosť a dokopy vlastne ani nič. Toto je pár fotiek, ktoré sa mi válali v priečinkoch :) Ako ste sa mali vy? Užívate si leto?
My sa momentálne tešíme s tohoto malého prírastku <3 Volá sa Miško.  Okrem toho mi potešenie spôsobilo niekoľko vecí...... a to napr.:
 darček z USA <3 4LP Zeppelin 
(áno neviem fotiť)
letná výbavička......hor sa na koncerty,festivaly!
slniečko, vytúžené leto ,ovocíčko
paľba v NTCčku /,,/, kto nebol, zbytočne žije ...
 prechádzky s priateľmi  (ktorí mi zakázali uverejniť ich fotky :-/) posielam kiss