Translate

Morrison hotel

20:20:00 Unknown 6 Comments

Kombinovať dva druhy rôznej rifloviny ma celkom baví. Kedysi dávno som to pokladala za otrasné a odtieň musel byť aký taký podobný. Nikdy nehovor nikdy.Túto jar som veľmi pohodlná. Páči sa mi cowbojská móda štrajchnutá s rockom. Uvidíme akým smerom sa to bude uberať. Za chvíľu tu bude hic a vrstvenie už bude problém. To ma vždy štve, lebo mi rýchlo dojdú nápady, že čo spolu a s čím , a potom nakupujem ako bárbina nepotrebné lacné veci.....
Dnes mi ide stále Doors :ˇ) Len ten dážd nikde nič........

Pôžitky

16:09:00 Unknown 3 Comments

Čo je vlastne pre človeka ten pravý pôžitok? 
Môže ich byť tisíce. Vyvolané z rôznych príčin. 
Mne pôžitok spôsobuje veľmi veľa vecí. Vecí, ktoré v dnešnej vyspelej dobe môžem zdieľať len s pár ľuďmi. Je to dosť smutné, lebo na drvivú  väčšinu pôsobíte zastaralo, alebo čudne. Ale čo tam  po ich názore, ked vy sa v tom cítite na sto percent.  Má to aspoň svoje čaro. A preto si stále hovorím.....užívaj,užívaj, užívaj.....ignoruj,ignoruj,ignoruj.
Som ten typ človeka, ktorý sa teší z maličkostí.  Pre mňa aj maličkosť spôsobuje pôžitky.
Maličkosť ako taká. Maličkosť v podobe rozžiarených ksichtov . Tak napríklad....ste na koncerte. Máte 21. Ľudia okolo vás však od 50 až  smerom nahor. Všade samé šedivé vlasy a brady. Členovia kapely majú dokopy 350 rokov. Vládne tam zvláštna atmosféra. Všetci spievame. Užívame. Nuž...pôžitok.
Cítim sa pri nich staro? V žiadnom prípade! Lebo oni sa cítia mlado :)
Moje maličkosti....slnko, kamarátka  priletela z Londýna domov, nová voňavka, nová kniha, nové príbehy a zážitky,celkovo nový pohľad na život. 
Pozitívny, lepší. Verte mi...... hlava v oblakoch :)
......a to ani chlapa nepotrebujete 
ps: ospravedlňujem sa za moju nespisovnú slovenčinu.
Nuž čo,nie je to moje pravé orechové..... O.o

J.J

20:21:00 Unknown 3 Comments

Dneska som nejak zabudla odfotiť do čoho som sa natiahla ,tak som to len takto šlahla na zem. Tieto modré čižmičky som si veľmi obľúbila. Sú to také jarné čižmičky, ktoré nosím na boso a tým, že je vo vnútri koža je to naozaj príjemný a vzdušný pocit. Túto sezónu odmietam balerínky , som zvedavá do kedy mi to vydrží. V piatok som si kúpila nové okuliare, mám rada hranatý tvar. Uvažovala som, že si kúpim aj nejaké značkové, ale mám vážne obavy , že ich znovu roztlčiem. Vždy lepšie zlomiť 7€ než 170€ no nie ?:D 
Hlavné je , že je už konečne celý deň slnko. Toto bola vyčerpávajúca odporná dlhá zima a neviem ako vy, ale ja sa cítim strašne unavená a moje telo je tiež na tom dosť na prd . Váha síce ukazuje , že kíl mi síce ubudlo, ale pribudlo mi všade nový ekzém, pigmentové škvrny , pár šedivých vlasov, zapálený členok, presilené zápästie ........bla bla bla bla  ale povedala som si fuck off. Ide leto! Strašne sa teším! :)
......fotky od veci..... O.o
Prajem krásny večer :)


Shopping.......konečne

18:25:00 Unknown 9 Comments

Dnes som zavŕšila pracovný týždeň a hned po práci som išla bezhlavo utrácať. Bezhlavo sa mi páčili veci v HMku , hlavne tie modelečky oblečené do tých bohémskych zvrškov. Konečne niečo pre mňa ! :) Aj tak som sa dnes prevažne hrabala v pánskom oddelení a našla si triko Boba Dylana. Hurá hurá a aké pekné :) Červený kožáčik som splašila v sekáči za 5evri. No, som so sebou veľmi spokojná :D Konečne je tu sobota a ja môžem oprášiť moje platne, zapáliť si sviečku a čítať si dobrú knižku. Have a nice day :)
ps: pridala som nejaké veci na predaj TU

bjúúty

21:01:00 Unknown 4 Comments

Rozhodla som sa vám napísať, alebo tzv poradiť, ktoré kozmetické produkty schvaľujem. Je pravda, že v reklamách toho ide na tony, ale mne sa vo väčšine prípadov skôr osvedčili produkty, ktoré sa objavili minimálne tak v nejakom módnom časopise. Ako prvý odporúčam kondicionér na vlasy Aussie. Obsahuje austrálsku medovku lekársku a vonia tak krásne, že by som ho snád aj zjedla. Veľmi ma prekvapilo, aké sú po ňom vlasy ľahké. Väčšina balzámov a pod.vecí  mi skoro vždy robila spľasnutý efekt a mala som pocit, že na druhý deň po umytí sú tie vlasy už ultimátne na ho... Jeden môj vlas má hrúbku troch vlasov priemerného európana. Sú dosť náročné  na údržbu a myslím si, že keby sa mi na nich nerobil krep, mohla by som robiť reklamu na pantene-bez použitia pantene :D. Unesú aj koňa. Neviete si predstaviť, aké hrozne náročné je ich dokonale vyžehliť. Ked sa mi to aj podarí drží to tak pol dňa a potom si konce robia čo sa im zachce. Aussie produkty teraz nájde v DM drogériách.
Ceruzka na oči Gosh. Pre mňa osobne majú Gosh asi tie najkrajšie farby na oči. Cez tiene, očné linky až po ceruzky. Najnovšie používam tento krásny limetkový odtieň.  Ceruzka je vodeodolná a vydrží celý deň. Navyše ked sa mi nechce babrať sa s tieňmi a čierna farba sa mi rýchlo zunuje, orámujem si ňou celé oko, nepoužívam ani špirálu. Páči sa mi, že ma s nej  nerežú oči a ani nemám na viečkach taký ten ťažký pocit. Je pekne výrazná a pochválilo mi ju už mnoho ľudí. Len smelo, nebojte sa farieb. V minulosti som mala aj tyrkysovú, to bolo pre mňa top, ale teraz ten odtieň už nie je taký ako bol, preto som si vybrala túto :). 
Jedna vec, ktorá mi vadí a nedá sa jej vyhnúť je pocit suchých rúk. Neznášam tekuté mydlá. Tie zanechávajú na rukách fakt nechutný pocit. O tuhých nehovoriac. Znesiem akurát tak Dove. Najlepšie mydlá na ktoré nedám dopustiť sú mydlá od bratov Čechov- Boemi. Krásne voňajú, dobre vyzerajú a ruky si už krémujem len raz za deň. Obľúbila som si hlavne glycerínové. Odporúčam hlavne modré, ktoré vonia ako levanduľa. Okrem glycerínových robia aj kryštálové a s tých mi veľmi sadla vôňa mandarinka-zázvor. 
Som zvedavá na čajovník a chmeľ (vid.foto). :) Cena týchto mydiel na eurá je okolo 3 až 4.

refresh

13:00:00 Unknown 2 Comments

Teší ma, že tých upršaných a škaredých dní je čoraz menej a menej. Nová jar-nové leto, mám chuť na zmeny a hlavne pohodlnosť. Ja anti-teniskový typ sa chystám kúpiť si tenisky! :) 
Namiesto balerínok, ktoré sú pre chodidlá dosť nezdravé skúsim nájsť nejaké mokasíny, ktoré zvyknú mať 3x hrubšiu podrážku . 
Nohy máme len jedny a preto sa o ne treba starať, a rozmaznávať ich kvalitnými topánkami. 
Kapelových tričiek nieje nikdy dosť....a nový parfum bude tiež dobré osvieženie. 
Tentoraz by som rada D&G- 1 Le Bateleur :)

1. Tričko Dokken- je umenie nájsť ženské....
2. Nový krivák...... ešte nie som na 100% rozhodnutá, lebo ich mám dosť veľa, ale chcela by som viac ovešaný- strieborný zips, nejaké tie pracky, uvidíme.....
3. Tričká : Van Halen, Ozzy 
4. Čierny hippie klobúk
5. Vansky :)
6. Mokasínky......btw pamätám si ked môj oco nosil podobné.......neznášala som ich, samozrjeme mal k tomu biele ponožky :D oujé majkl džeksn :D to bol teda triler , ja to dám na boso :D
7. D&G
8. Nová bižutka- mačky, kríže, zlaté doplnky
9. Tyrkysový prsteň- už asi tri roky ho kupujem neúspešne ... O.o

A.D.

12:48:00 Unknown 1 Comments

Alice je úplne mega!
Strašne sa mi páči, že behá taká aká je v modelingovom svete a jej kombinovanie rockovej-punkovej, ale aj súšasnej módy mi spôsobuje úsmev na tváry. 
Už som tu o nej písala sto krát, a  toto určite nie je posledný :D.
 Odporúčam toto videjko, kde o sebe povie aj čo to viac než ukážu len fotky. 
photo: CHANEL

vajíčkáreň

20:36:00 Unknown 2 Comments

No asi polovica ľudí ma zabije ked uvidí, že sú tu tieto fotky :D, ale to je jediné čo vám môžem ponúknuť . Bola naozaj sranda. Milujem veľkonočné chaty. Vždy ma to tak psych. naštartuje a prebudí zo zimného spánku. Celé tri dni sme mali YouTube party :D a bolo veselo. Liptov je naozaj krásny, ale ľudia ktorých ľúbite sú ešte krajší :ˇ)
Vodka tiekla prúdom a konečne sa zastavil čas..... :)
upozornenie: pri pozeraní týchto fotografii sa chráňte rúškom na ústa.....je pravdepodobné, že by ste s toho mohli nafúkať O:-)

songa pre nadšencov ako bonus ;) :D