Translate

04.Rebel Yell

13:15:00 Unknown 10 Comments

Dnes je vonku taký sprostý vietor, že sme museli fotiť dnu. 
Po chodníkoch sa  konečne spustil sneh a tak si môžem vykračovať aj v podpätkoch. Hurá! (Len dokedy). Levisku čo mám na sebe nosím veľmi rada, lebo je mäkučká a dobre sa kombinuje. 
Tričko Metallica má asi 300 rokov a nosil ju v 90tych rokoch  brat mojej mami. Fotil sa v ňom tuším aj na tablo :D Také skvosty rada v skrini odkladám. Pre niekoho zmrd do koša, pre mňa vec čo niečo prežila. Je už celé deravé, no dobrá trešovica. 
Trošku som sa pohrala s nechtami. Na čierny lak som si porobila biele krížiky. Ale priznám sa, a sami to vidíte ,že manikúra by mi neuškodila. Okolie nechtov vyzerá ako keby som každý deň niečo šmirgľovala, a stále sa mi tvoria zádere. Ked mám nervy obhrýzam si to ako socka. 
Máte typ na  nejaký olejček čo by mi to zahojil? . Alebo mastičku?:)  Toto je otrasné obdobie pre vlasy, pleť aj ruky.
 Potrebujem veľa slnka.
Dnes máte posledný deň na to, aby ste sa zapojili do giveaway. Zajtra losujem.
Good Luck :)
vesta-Levi´s,tričko-dedičstvo,nohavice-nujorker,boty-sekáč,bižú-etnoshop,nujorker,music shop,asos,berserker tattoo,ezoterika feng shuei

Outfit inspiration -stars

19:27:00 Unknown 6 Comments

Dnes som bola v sekáči s tým, že určite niečo bombové ulovím. Nestalo sa tak, ale nemôžem povedať ani, že by som nič nenašla. Ak nezabudnem odfotím vám to :). Hlavná téma dnes u mňa je však závisláčina polyvore. Pár hodín som sa v ňom pohrala a chcem vám ukázať ľudí-veci-značky, ktoré ma teraz veľmi inšpirujú. 
Dúfam, že sa nezľaknete, no mám veľmi rada divné kombinácie. Celé som si to predstavovala na obdobie jar- leto, na ktoré tak netrpezlivo čakáme.
S ktorým ste sa stotožnili najviac ?:) 

Dsquared2

Billy Idol
Blondie
Alice Dellal
Nikki Sixx
Kate Moss
Sebastian Bach
Sky Ferreira

čo som našla vo foťáku

14:21:00 Unknown 5 Comments

V prvom rade nezabudnite, že ešte stále sa môžete zapojiť do giveaway. Trvá do štvrtku . 
Piatok losujem.
Strašne tužím po jari. To vysedávanie pri pive ma u prestáva baviť. Boli sme aj plávať, ale ten šok ked vyjdete z bazénu je strašný :D Včera som našla staré VHS-ky. Dobrá nostalgia. Potom som zistila, že si ich nemám na čom pustiť. Škoda. Mali by sme retro večer. No aspoň, že ten gramofón funguje. Inak by som zostala veľmi smutná.... bože a zase sneží. Čert aby to vzal! Dúfam, že moja dnešná ufrflaná nálada nepreskočí na vás. Rozmýšľam, že zmením skin tohoto blogu. Tento ma už nudí. Nejake typy hm?
ps: milujem Slasha 

livres

13:01:00 Unknown 15 Comments

Mám tu pre vás nejaké tie typy , že čo čítať. Vopred sa ospravedlňujem za hroznú manikúru a vytŕčajúce vlasy spoza kníh :D Takže ideme na to:
Táto krasotinka o Led Zeppelin je skutočné umelecké dielo. Okrem stručnej biografii celej kapely sú vo vnútri zakomponované aj plagáty, akože vstupenky, rôzne kartičky a polaroidy všetkých členov. Ťažko vám to opíšem, ale je to naozaj nádhera. Ak ste fanúšikom najväčšej kapely na svete, tento skvost vám naozaj v knižnici nesmie chýbať.
Smutno smiešny príbeh od speváka Nicka Cave-a stojí naozaj za to. Príbeh rozpráva o otcovi (Bunny) ,synovi a ich  divnej situácii po tom ako im zomrie ......ale no nebudem prezrádzať !:) Dosť sa nasmejete.
Klasika od Remarque-a. Nemám rada vojnovú ani povojnovú literatúru, ale toto sa mi celkom páčilo. Aj ked koniec bol vlastne smutný. Knihu by ste určite kúpili aj v antikvariáte. Ja ju mám po starkej. Pracovala v tlačiarni kníh. Skúšobné výtlačky sa vraj vyhadzovali a tak si ich zamestnanci brali. Dnes sa to vraj nesmie.Údajne  to likvidujú . No Nie sú to debili ? Mohli to predávať za lacnejšie...
 Biografia o Coco Chanel. Pekne písaná, ale dosť zvláštnym štýlom. Ako by ju autor poznal osobne a rozprával o nej príbeh. prišlo mi to trochu divné odkiaľ to mohol vedieť. Videla som aj film, ale to bola zhruba 1/3 knihy. Tento zväzok mám len ako lacný paperback. Isto dostanete aj pevnú väzbu. Mne to kúpil oco v Levné knihy  za facku. Potešil :)


Akú knihu ste naposledy čítali vy? Čo vás zaujalo, alebo čo sa vám zdal totálny brak? Dajte nejaké typy. Som dosť slušný knihomol :)

my time

13:46:00 Unknown 7 Comments

Občas sa stáva, že sa ocitnem sama doma. Milujem tých pár hodín. Vždy si vypečiem muziku na maximum, alebo naopak obklopím sa tichom, ktoré by sa dalo krájať. Niekedy človek potrebuje byť úplne sám a vtedy si otváram svoje obľúbené časáky, chlípem obľúbené čaje, alebo si robím manikúru. Keby to tak bolo častejšie bola by som rada, ale zasa aspoň si to potom vážim.
Veľmi ma inšpirovali veci v novom ELLku. Túžim po jari a lete a ked som videla všetky tie krásne farebné sandáliky v štýle 90s a 70s nemyslím na nič iné len, že kde si také zaobstarám. Či investovať do lepších a drahších, alebo stačia len také plasťáky za 30€. Určite chcem jedny rockové a druhé nejaké uletené farebné :) Pozerala som aj nejaké tie prehliadky tak najviac ma ,,prizabilo´´ opäť Dsquared2. Milujem tú značku. Oni majú vždy tie modely také rebelské a zároveň aj nositeľné a sexy.

rock n roll!

zita

13:38:00 Unknown 13 Comments

Poviem vám odfotiť mačku, aby vyzerala normálne je fakt veľké umenie. Túto noc sa mi sníval divný sen, že sme mali 6 mačiatok a 3 šteniatka. Asi by som v reálnom život dostala infarkt :D. Táto biela neposlušnica mi mňaukala pod oknom, tak som si ju zobrala na chvíľu do izby (inak býva von) a trošku sme sa pohrali. Samozrejme sa už pchala na postel čo som jej zatrhla a všetko mi pekne oňuchávala. Keby som mohla aj by som s ňou spinkala :D Zajko môj. Urobila som malé video kde sa trošku predvádza ehm ehm :)Kvalita je zlá lebo moje HD video musím zmenšiť, aby som ho mohla dať na youtube a ono sa to vždy strašne pokašle. Volá sa Zita, ale voláme ju Zita -obezita, lebo na vianoce bola dobrý tučko :D
Máte mačky? aj vaše sú v zime ako hroch?:D

01. cica cicaaa

15:05:00 Unknown 22 Comments

Toto sneženie ma vôbec neteší. Ešteže mám mamin kožuch-titul najteplejší na svete. Volám ho cicaaa. Veľké psáničko som mala prvý krát, lebo na kožuchu nedrží ani jedna kabelka :-/ .Tak som to poriešila takto. Pod kožuchom mám tričko Mtv music television z nujorkera, len chcem podoknúť, že za dávnych čias ked ešte púšťalo heavy metal malo moje veľké sympatie. A to si samozrejme nepamätám , lebo som vtedy nežila hahahah :D Teraz je to plné hnoja. Ale reality show majú niekedy vydarené. Čo a týka fotiek priznávam, že nevieme fotiť, a nevieme s tým ani vybabrať. Chcelo by to zrkadlovku :P To ked chytí do ruky aj zvieratko, urobí vám peknú fotku. 
mňauuu...
ps: nezabudnite na giveaway


kožuch-mamin,tričko-new yorker,nohavice- H&M,ruakavičky.six, psáničko-sekáč

hysteria

20:19:00 Unknown 8 Comments


Dúfam, že vám nevadí, že je tu toho toľko, ale ja teraz naozaj trávim veľa času pri tumblr. :D je to hodne inšpiratívne. Toľko rocknrollu pokope na vlastné oči neuvidím nikdy. Tak sa aspoň kochám :) Máte favorita? ....a neviete kde by som kúpila tú sexy latexovú čiapku ako majú slečny modelky ?

Give@way

12:47:00 Unknown 24 Comments

 Už dávno tu nebola Giveaway a tak som sa rozhodla, že urobím takú dvojitú. Môžete si vybrať jednu vec. Číslo 1. sú zamatové tyrkysové legíny a číslo 2. je retro háčkovaný svetrík zvláštnej morskej farby. 
Malé info: (legíny sú elastické-veľkosť tak od 36 do 40), ( svetrík Mko)
Podmienky sú nasledovné :
1. napíš číslo veci,ktorú by si chcela : 1-legíny,  2-svetrík
2. napíš svoj email
3. stačí aby si sledovať tento blog cez google alebo google + ,môžeš aj facebook , len aby som mala na teba kontakt
Giveaway  bude ukončena 1.2.2012
Prajem veľa šťastia :)


The Hunt

20:34:00 Unknown 2 Comments

Už som spomínala, že som si urobila menší výlet za kamošmi aj ked moc nevhodne. Cez celý ten pekný víkend bol môj zdravotný stav ok asi len tak na 40% a to hodne pokazilo, tak som ani veľmi nefotila. Nechcelo sa mi, ale niečo predsa len vyšlo.... boli sme aj na koncíku kde sme ale stihli len kapelu môjho ex, takže nič nové. 
Nevadíííí :) hlavné je, že som videla ľudí, ktorých som chcela :ˇ)
Dávam do pozornosti ,, vianočný špakový stromček ´´ čo mal kamarát na okne v robote :D je to mimoriadne zaujímavé dizajnérske dielko :D tzv štýl ,,agro design´´ :D