Translate

Za málo peňazí veľa muziky

21:59:00 Unknown 9 Comments

Nenávidím tie dni pred výplatou a akurát vtedy ked chytám také tie stavy že, mám chuť nakupovať handry.
Samozrejme také čo nepotrebujem. Vtedy ma asi nezastaví ani tank a som rada, že existujú second handy, kde som dnes vyčíňala :D. Dokopy som minula asi 12€. To snád nieje ani možné. Viem, že o kvalite sa tu rozprávať nedá, ale potešila som sa to je pravda :)
Dnešné úlovky....
hlavne ma tešia fialové šaty HM-ku kriváku budú skvelé :) 
...ešte som akosi zablúdila do Kenvela (neznášam ten obchod,je to zmrd, ,ale nazrela som a oplatilo sa...hmm)
ked už je tam ten Lemmy O:-)

made in sk

12:37:00 Unknown 8 Comments

Čítate knihy od slovenských, alebo českých autorov? Ja osobne si nepotrpím či je kniha od zahraničného, alebo nášho autora, ale snažím sa ich podporovať. 
Nepožičiavam si knihy v knižnici aj ked je to finančne poľahčujúca okolnosť. Má to pre mňa väčšie čaro ked ju vlastním a tzv ,,vyskúšam´´ .
 Zaujala vás v poslednej dobe nejaká kniha od ,,československých´´ spisovateľov ?:)
Ja som si nedávno kúpila Plyš od M. Hvoreckého a chystám sa na novú Luciu Piussi.
Luciu odporúčam! Je to číslo .

yes

19:45:00 Unknown 8 Comments

Na toto sa strašne rada pozerám.... :)




for sale....rýchlejší vyhráva

21:41:00 Unknown 11 Comments

Stáva sa to snád každému, že si niečo kúpy a nakoniec to ani nenosí, alebo si to dá jediný krát. Niektoré veci proste nie sú súdené a preto je mi na obtiaž vidieť ich zapadať prachom.....


Sandále veľkosť 7- mne sú veľké a mám 38mičky, čiže ideálne pre 39. Sú stabilné a pekne ukážu na nohe. Podpätok je 13cm a platforma 4cm.
cena :10€


Beauty

13:10:00 Unknown 4 Comments

 Balzám na pery : Lip Balm -Blood Orange- H&M
 hydratačný gél: Yves Rocher Hyndra végétal
 očné tiene: Gosh-Quattro Eye Shadow-Q45 Glamour Girl
rúž: s-he stylezone:odtieň 070 (dm drogérie) 

Wishlist

17:45:00 Unknown 7 Comments

...ako vždy veľmi ,,skromný´´ výber ):->

Riders on the Storm

12:26:00 Unknown 2 Comments

Čo sa dá robiť v najnudnejší deň v týždni ešte k tomu ked prší a náhodou ste úplne švorc? Sama neviem ako, ale prišla som na pár typov. Ak máte doma starý gramofón tak ho ihneď oprášte a pustite si platne hlavne zo 60tych rokov. Perfektná atmosféra. Doslova sa vám budú zatvárať oči. Nezabudnite k tomu nejakú dobrú knižku či časopis. A aby ste náhodou nezaspali  v telke dávajú dobré staré detektívky ;) Dobrá módna inšpirácia -hlavne vlasy !!!:) 
Prajem krásnu Nedeľu. 


new in -in love

16:06:00 Unknown 6 Comments

Strašne rada zbieram kapelové tričká a iné podobné záležitosti. Nedávno som si kúpila nášivku KISS a tá poputovala do druhých šortiek.Celkom sa vyžívam v týchto old school gýčikoch :D isto ste si všimli. A Slayer za 8evri. No nekúpto. Už sa teším ked ho na jeseň začnem nosiť. A možno aj skôr ak sa ochladí :) 

Red

19:19:00 Unknown 9 Comments

Mám rada zmeny. Tento mesiac som urobila dve zásadné. 
Po 1. asi pred týždňom som si dala ostrihať vlasy 
Po 2. namiesto čiernej koženej bundy som si kúpila červenú. 
A som rada. Krajšiu už asi mať nebudem <3 



Hot pants

18:44:00 Unknown 1 Comments

Šortky s vysokým pásom  už fakt nie sú bohvieaká novinka, ale je mi to jedno. Nosím to rada. Vždy si ich môžem ozdobiť nejakým tým opaskom ako som to urobila dnes. Ked sa vám zlomí starý opasok dá sa ešte použiť takto ;). Dnes som nič nestíhala a aj fotené to bolo na rýchlo (očividne ked nemám kus hlavy :D). Tieto dni sa mimoriadne šmochcem a  furt utekám na autobus. Človek aby mal auto :) hh .Nosíte šortky vysoké, alebo radšej bedrové ?:)


Retro

22:08:00 Unknown 8 Comments

Neviem či to bude tou hudbou......možno (asi to spustili Kitty,Daisy and Lewis ;D ). Pinupky, viktoriánske šaty a samé kvietky. Baví ma to. Dnes som v sekáči kúpila úplne nové H&M črievičôčky za 1,50€. Sadli mi ako uliate. Aj farba sa mi páči. Bordovú môžem. Okuliare za 2€ by bol tiež hriech nekúpiť (aj ked slečna má asi 10 kusov). Robme si radosť drobnosťami. Zaslúžime si ;) Kúpte si to, po čom túžite (ak sa dá). Povzbudí to ducha .....aj ego ;-D. 
Pokúsim sa tento týždeň pridať dáky ten outfiťák. Len ma nemá kto cvaknúť :(
Prezradte mi čím ste sa naposledy potešili vy ?:)
topánky:second hand,brile: neznámy obchod,retiazka-gate,srdiečko s tyrkenitom-etnoshop

V Pohode...

18:55:00 Unknown 5 Comments

Na poslednú chvíľu som sa rozhodla, že pôjdem na festival Bažant Pohoda 2012. Dosť som váhala, lebo tam nehrala ani jedna jediná kapela, ktorú počúvam.Presvedčila som sa že,  netreba robiť drahoty a ochutnať aj inú muziku než rock a metal. Oplatilo sa.  Lou Reed, Plastic People of  The Universe, Kasabian ,Aloe Blacc,The Kooks, Karpatské Chrbáty a Michael Kocáb boli naozaj v Pohode. Najviac sa mi však páčila kapela Kitty Daisy and Lewis. Totálne ma dostali tým ich retro-rockabilly-bluesovo jazzovo swingujúcim štýlom. 
Až na ten hic bolo všetko v poriadku. Posledný deň sme si však odniesli darček....črevnú chrípku. Ale už som ok. Fotky ešte nemám-potom pridám. Okrem zážitkov som si odtiaľ priniesla aj nejaké tie prkotinky. Tá placka s tou líštičkou je zrkadielko ;)
.. inak videjko 0:28 tam tancujem :D s kamarátkou. Pekne sme sa osviežovali pod vodným delom 8-) a tancovali na Kitty, Daisy and lewis....