Translate

new in boho- jewellery

18:27:00 Unknown 6 Comments

Milujem etno shopy. Vždy mali krajšiu bižutku než v obchode na bižutériu. Neviem prečo, ale je o dosť  kvalitnejšia. Dnes som sa odmenila ( síce neviem za čo :D, ale potešiť sa len tak je predsa le typická ženská vlastnosť,ktorá neobišla ani mňa ). Strieborný prsteň s labradoritom,  ktorý na svetle krásne mení farbu a náramky z výplňou neznámeho-ale pekného. Teta z ezoteriky mi prezradila, že labradorit pozitívne pôsobí na krvný tlak ( s ktorým mám mimochodom problém) Dúfam teda, že mi nielen pršteky skrášli  ale aj pomôže :). 
Kde najčastejšie nakupujte doplnky?:) Ak by ste vedeli o nejakej super stránke, kde majú prstene s kameňmi sem s ňou! :)
aaa nezabudnite pozrieť http://indiansauce.blogspot.sk/ ;)


Apocalyptic summer

15:02:00 Unknown 9 Comments

Trochu to tu zanedbávam. Nechce sa mi vysedávať za počítačom a ked sa vrátim večer z práce domov, som rada, že sa vyvalím pred telku, alebo si posedím s kamošmi niekde na pive :D. Momentálne ignorujem akékoľvek nákupy oblečenia. Nechce sa mi, mám toho dosť a na leto sa predsa len peniaze dajú zúžitkovať aj lepšie. ( plánujem nejaké koncerty v Maďarsku a možno aj  festivaly :) ). Obdarila som sa však novým Slashom a hadím náramkom. Ten vybíjaný mi doniesla kamoška z Brna :) ( poteší ked na vás priatelia myslia :)) Treba si konečne užívať slniečko. 
C´est la vie ;)
 A čo máte nové vy? Tiež sa vám nechce blogovať ?:)


My Road...

19:15:00 Unknown 7 Comments

Neviem či je to dosť obvyklé mať pod oknom rámčeky a iné veci. V podstate je mi to aj jedno či je to blbé,alebo nie. Nemám rada holé steny a moja choroba všetko prečačkávať sa na tom očividne odzrkadľuje. Toto miestečko ešte nieje hotové. Nechcela som tam dať naraz všetko čo som našla. Plánujem ešte niečo dokúpiť. Zatiaľ to ale vyzerá takto... :)

Na výlete... Banská Štiavnica

10:23:00 Unknown 6 Comments

Sedieť v sobotu doma a pozerať sa ako prší... to nie je môj štýl. Vytiahla som rodičov na malí výlet do Banskej Štiavnice. Od Banskej Bystrice to naozaj nemáme ďaleko, a jedna z vecí čo ma baví je história. V kaštieli Svätý Anton som síce už raz bola, ale to ešte ako dieťa. Bohužiaľ, fotiť sa tam nesmelo, ale bola to naozaj nádhera.  Na čom sme s maminou  najviac slintali boli práve dobové tapety :D. Mám pár fotiek aspoň z exteriéru. Ďalšia zastávka bola Štiavnica a jej centrum. Toto banícke mestečko ma naozaj peknú atmosféru a milé malé obchodíky. V jednej reštike sme si dali pizzu a potom sme išli obdivovať šikovné remeselné práce v podobe šperkov a rôznych suvenírov. Opäť sa mi potvrdilo, že nemusíte cestovať za hranice, aby ste videli pekné veci :) 
Za humnom je toho dosť ;) Odniesla som si odtiaľ pekné náušnice, čajíky a po ceste v F&Fku som neodolala týmto indiánskym šatám :ˇ) 



Dream....

22:48:00 Unknown 1 Comments

Kto uhádne od koho sú ?:)...jednoduchý kvíz 

DIY heavy metal bag

15:05:00 Unknown 8 Comments

Už dlhšiu dobu som pozerala po tejto starej kabelke a pretože bola už všelijaká, dala som jej ešte šancu. Nedávno som si kúpila  reťaz pôvodne určenú pre psíka :D . Lenže tie na nohavice sú 10x drahšie než tá pre vášho miláčika a tak som ju tam predsa nemohla nechať no ni?:) Zo starých opaskov mi zostali pyramídy a hviezdičky. Použila som všetko čo som mala :) Postupne ešte vypyramídkujem aj remeň.


The Song Remains The Same

15:58:00 Unknown 7 Comments

Poviem vám, že nájsť nejaké kvalitné tričko s kapelou je fakt umenie. Vždy si radšej capnem po vrecku, aby mi vydržalo, ale niekedy to neviem dodržať a ulakomím sa len preto, že sa mi páči. Bolo tak aj v prípade tohoto trička Led Zeppelin- Song Remains The Same. Kúpila som ho tuším za nejakých 8€, ale až doma som si všimla, že materiál je úplne handrovitý a, že sa strašne chĺpkavie. V HMku mali našťastie ten valček, čo vám chĺpky zachytáva. Nebyť toho, už ho dávno vyhodím. Ale bolo by mi  to ľúto, lebo som si ho veľmi obľúbila. 
Ak vám môžem poradiť tak najlepšie tričká s kapelami sú na http://www.sugarbullets.co.uk/  Jedno s logom Rolling Stones mám odtiaľ už 3-tí rok a drží ako kôň .



btw výborný album! :)

Giveaway vyhráva......

16:19:00 Unknown 3 Comments

Audrey! Gratulujem! Losovala som takto cez FB lebo random.org mi nechce načítať. Ďakujem aj ostatným, že sa takto jemne zúčastnili a Audrey prajem, aby sa ti s knižkou dobre pracovalo :).