Translate

Piece Of My Heart

19:04:00 Unknown 7 Comments

Ahojte!:) Dávno som tu nebola. Isto ste si nevšimli :D. Že prečo?....no lebo sa mi nechcelo a vonku bolo pekne a tak sme sa vyhýbali akémukoľvek  interiéru. Boli sme  asi 200x na pive, na opekačke a na jarmoku :) Bodaj by som mala prázdniny ako dakedy :-/  Na jarmoku bolo super. Mám veľmi rada tie stánky z remeselnými výrobkami a prkotinkami. Hlavne si vážim že je to handmade a rada to podporujem. Kúpila som si od Peruáncov náhrdelník a náramok. Jedna dievčina vyrábala náušnice zo servítok- to sú tie dve indiánske masky :) Sú skvelé nevážia asi ani gram.  Okrem toho ďalšia sekáčová kabelka do zbierky a hlavne kniha Keith Richards- tej sa teším asi najviac. Spríjemňuje mi nudné chvíle v robote.
A nezabudnite na giveaway ;)



It's Only Rock'n'Roll, But I Like It...

20:49:00 Unknown 3 Comments

Chcem vám predstaviť 5 osobností, ktoré ma najviac inšpirujú v obliekaní. Nie sú už najmladšie, ale na tom mi nezáleží. Stále majú svoju charizmu. Nesnažím sa ich doslova kopírovať, ani vykrádať, ale sem tam mi pomôže, ked si poprezerám ich fotografie . 
Máte aj vy nejaké módne idoly?


Slash.... je klasika-koža, kovbojky,plno somarín-prívesky-náramky-talizmany-náušnice a samozrejme krivák!:)
Keith Richards-(gitarista Rolling Stones)Keith je pirát. Páči sa mi ten jeho mladý duch napriek jeho korytnačieho veku (haha) páčia sa mi hlavne fotky zo 70tych rokov. Btw videli ste tu reklamu na Louis Vuitton? :D tu
Jimi Hendrix. Jimi je čisto luxusný hippiesák. Tie jeho kombinácie a veselosti mi vyrážajú dych a plus jeho neodolateľná charizma a talent to len vykresluje.
Alice Dellal-modelka-punkáčka. Páči sa mi, že je vždy svojská a oblieka sa podla seba. Nemyslím si, že by ju nejako extra ovplyvňovala práca v modelingu. Má stále ten svoj image a nepodlieha trendom.
Kate Moss je klasika. Vždy mi pripadá, že má na háku. Zo všetkých modeliek ona vie  dať Rock na fotkách  najlepšie. Get The London Look ;)

Misha

18:41:00 Unknown 1 Comments

Chcem sa takto verejne poďakovať Mishi za skvelé drobnôstky , ktoré mi poslala. Kiss :-* Sledujte jej blog je skvelá.  Originálna a svojská 100% 80´s  Rock n Roll 

pesnička pre teba honey :-* :)))

fresh

16:57:00 Unknown 7 Comments

Viete aké líčenie preferujem na leto?.........skoro žiadne! Samozrejme, že makeup musí byť ,ale čo sa týka očí nadávam si na ne nič. Lepšie tak vynikne ružový rúž, alebo iné kriklaviny. Dnes som si dala len na spodné riasy špirálu, aby som predsa nevyzerala až tak slepo. Väčšinu dňa mám aj tak na očiach okuliare. Poraďte nejaký  pekný a trvácny rúž . Kľudne aj oranžový či koralový. 
Toto leto mám rada svieže odtiene. :)
špirála.astor big boom,rúž:neznámy pôvod z drogérie,naušnice asos.chorvátska mušla v pozadí :-) haha
ps: milujem Dead Weather <3

Paradise City

16:02:00 Unknown 4 Comments

Hádajte čo som robila dnes skoro celý deň?.... Nič! A presne to som potrebovala . Urobila som si vlastné Paradice City :D. Dnes bolo tak superné slnko, že som neodolala a vykydla som sa na záhradu opaľovať.Spoločnosť mi robili kapely ako Aerosmith, Doors,T-Rex, Rolling Stones, Dead Weather ,Guns n Roses. Skvelá muzika do nálady. Tomu sa hovorí oddych. Po piatkovej a sobotňajšej noci je ťažké byť fit . Hlavne ked ochutnáte asi všetky liehoviny ovocnej ríše :-/ . Ale tak lepšie ako sedieť doma no nie? Už ste sa tento rok opaľovali? 
Chystáte sa aj niekam k moru? Ja by som išla ihneď, len s prachmi je to horšie. Ale ani taká dovča vo wellness kúpeloch by nebola na zahodenie. 
Btw dúfam, že dnes tých Rusov rozjebeme!
z hora: okuliare H&M, puding-mamkyn :), sandále: topshop, krém na nôžky-oriflame, slameňák : F&F, krém na ruky: Chloé, Balzám na pery : labello olive & lemon, opalovací: Sun dance od Dm drogerie, phone, kniha: Mr.Nice

Black & White

11:42:00 Unknown 11 Comments

Neverila som, že sa to stane, ale stalo sa. Čierna, do ruky a lakovaná! Presne to bola moja predstava a v podstate aj na odporúčanie fizioterapeutky, ( kvôli môjmu krivému plecu-vykrivenému od ťažkých kabeliek!!) mi povedala, že mám nosiť len také do ruky. Som veľmi rada. Kabelu som kúpila v takej divnej obuvi. Opäť sa potvrdilo pravidlo, že vôjsť do obchodu, ktorý stále obchádzate sa vyplatí. Kožená nie je, ale nevadí mi to.
Strašne sa mi teraz páčia také jednoduché farby a hlavne biela. V HMku som ešte vyhrabala čisto čierne s priesvitným chrbtom. Za 10€re no nekúpto :)


...ten pekný obraz ženy bez očí kreslila Gabriela,tu je jej blog :)

Put your hands up!

19:20:00 Unknown 11 Comments

Žltý lak na nechty mám na sebe prvý krát v živote. Nikdy nehovor nikdy a predsa som si k tejto farbe našla cestu. Oblečko tej farby však nosiť nezvyknem a pochybujem , že sa to zmení....ale nie o tom som chcela.Moja posadnutosť náramkami a prstienkami je stará záležitosť. Že to často preháňam aj to viem.  Na čo si však potrpím je matné striebro. Nemám jediný taký kus. Všetko bižutka. Prehľadala som desiatky stránok a nikdy som nič nenašla. Stále slintám nad fotkami zo 70tych rokov, kde majú rockové hviezdy tyrkys vsadený v zlate, alebo striebre. Aký máte k tomu vzťah vy? Nosíte toho veľa,alebo radšej vsádzate na jednoduchosť?. Pracujem ako kaderníčka a všetky tieto veci mi pri práci zavadzajú (nedávno to dokonca vraj zakázali -hygiena). Myslím, že práve preto sa neviem zmestiť do kože a chodím ako cigánka :D .
...poviem vám fotiť si ľavou rukou pravú je des....
+ pesnička pre rockových nadšencov...ak ešte nepoznáte Jorna, tak by ste si ho mali vypočuť, je to jeden z najlepších rockových spevákov súčasnosti 

Runway inspiration

21:23:00 Unknown 6 Comments

Rada si prezerám fotky z móla. Vždy ma niečo inšpiruje. Niektoré menej, niektoré viac. Vybrala som pár fotiek, ktoré ma zaujali. Neviem prečo, ale mám to asi v sebe- vždy v tých  modeloch hľadám rock n roll, nádych  bohémie, alebo aspoň pin up girls. Také modely ma oslovia najviac. Ešte viac ma však oslovia tie, ktoré sa dajú praktizovať aj v bežnom živote. A to spĺňa 100% Dsquared2 . Ako keby som sa pozerala na festivalovú prehliadku. Jednoducho paráda. Ďalšia vec, ktorá ma zaujala boli veľmi zaujímavé strihy  A.F. Vandevorst . Pripomína mi to akýsi mix -motorkárka + strapce z gigantického závesu v rozprávke Popoluška :D mimochodom naozaj skvele zakomponované. Hlavne tá husárska vesta ;) Kožené nohavice do zvonu -môj momentálny sen mať také, ktoré sa ale rozširujú až pod kolenom.
Čo sa týka Givenchy.....úplne sexy! Hlavne vlasy. Cestička na stred to milujem!:)
Ktorý model sa vám páči najviac?:)



Topshop gladiator & Jackie O

19:10:00 Unknown 5 Comments

Konečne mi dorazili sandále z Topshopu. Tentoraz som si nevybrala čierne ale metalické. Ako hovoria bratia Češi ... ,,ať žije Heavy Metal´´. :D .Dúfam, že ma nedotlačia do krvi ako to remence zvyknú. Cestou na bus som sa stavila v takom divnom obchode kde predávajú všetko za facku ( hľadala som nejaké  lacné kraviny čo treba do roboty-(kaderníctvo) , ale prvé čo mi padlo do oka bol stojan z okuliarmi za 1,90€ . No poviem vám lepšie tvary som už dávno nevidela a hlavne úplne hranaté a šibnuté ako nosila Jackie Kennedy. Hned som si zobrala tieto bordové.Aspoň ma nebude mrzieť ked si ich zlomím alebo sa mi spučia v kabelke . Ako ste sa mali cez vikend?:)


Romantique

16:28:00 Unknown 10 Comments

Teraz mám také obdobie, že ma baví mixovať dve úplne odlišné veci ako napríklad včera......moje staré tričko Slayer a romantický kvietok do vlasov :). Kombinácia to divná, ale mne sa vždy páčilo také to spojenie jemnosti a úplnej........ako to pomenovať -antijemnosti :D Rock vs. romantika, luxus vs.ulica atď...Ešte som vytiahla kabelku, ktorú som nemala asi pol roka. Vyhrabala som ju hrozne dávno v sekáči. Je celokožená a má vnútri zabudované také malé zrkadielko. To nie je nikdy na škodu ;) Ako ste sa mali vy? Ja som bola cez víkend u starkej. Opäť som si od nej doniesla rôzne retro suveníry :)
...a áno priznávam fotky nie sú najlepšie. ešte stým nevieme dobre fotiť ako vidíte to svetlo nám  úplne ,,zožralo´´  oblohu :D zabudli sme na automatickú clonu,fuck :(
a nezabudnite na giveaway!:)
top: old, skirt and bag: second hand,shoes:zara,

Nezbytnosti....

9:02:00 Unknown 3 Comments

Šatka-kenvelo,asi tá najjemnejšia na svete. Knihy Patti Smith a Bukowski-tip top ;), pod tým vonné tyčinky Nag Champa-nič nevonia krajšie. Bulvár....hlavne ten kde sú ,,tí moji´´ . Olej na vlasy od Schwarzkopf-sú po ňom ako vymenené. Laky a nechty Catrice-temne fialový a čierny od Gosh. Ked rúž tak jedine Rimmel od Kate. Tyrkenitový náramok z etno shopu pre šťastie a  muzika do auta na dlhé cesty .

Dr.Martens

20:34:00 Unknown 12 Comments

Milujem Martensky. Už pol roka si jedny kupujem :D stále ich nemám. Nasrať. Nevydá. Ale nie o tom som chcela. Milujem tie ich shopy. Strašne sa mi páči ako sú zariadené a samotné Martensky tomu dodávajú taký tajomný a old school nádych. Veľké Like! Čo poviete?:) 
Toto je store v Glasgowe.
...všimnite si hlavne tie detské <3 :))

must have

10:34:00 Unknown 10 Comments

Rozhodla som sa, že urobím taký malý ....ani nie wishlist ale skôr niečo ako typ na tie najlepšie veci, ktoré sa jednoducho kombinujú a ozvláštnia aj to najnudnejšie oblečko.Ako základ beriem práve topánky. Nikdy ich nie je dosť a pre mňa sú top vždy čierne. Nieže by som bola nejaký konzervatívny typ ,len mám rada jednoduchosť a ktorá farba ak nie čierna najviac vyjadruje rock?:D Ak vám môžem poradiť nekupujte si (presnejšie vyhýbajte sa) lacným topánkam. Lacným nemyslím ani tak cenu, ale skôr kvalitu. Nohy vás nesú celý život a do*ebať si ich nejakými nestabilnými a zdravotne závadnými topánkami len preto, že sú pekné mi pripadá úplná kravina.Ja osobne sa najviac vyhýbam umelým materiálom pri ktorých vaša noha nedýcha.
Pre toto leto som veľký fanúšik jemne špicatým lodičkám, mohutným 70s sandálom a staré dobré gladiátorky.
Nedávno som si objednala jedny metalické gladiátorky  z Topshopu. Tento týždeň by mali doraziť.


Čo sa týka nohavíc toto je pre mňa top 5. Je však dôležité vybrať si správny strih. Stáva sa mi , že číslo M mi je narvané a L-ko zasa moc volné. Niečo medzi už prestali vyrábať. Mám široké boky a tak sa vždy zameriavam len na elastické nohavice. Vytvarujú sa podľa vás. Jediná nevýhoda môže byť práve to, že ten elastan je umelý a môže  vám v tom byť nepríjemne teplo.Tie pruhované čierno-biele zháňam už pekne dlho. Nevideli ste niekde také?




Vlastním asi 6 kožených bundičiek a dve vesty. Je samozrejmosť, že si obľúbite práve tú jednu jedinú, ale ked ma už nebaví zvyknem ju prestriedať. Dobrá voľba je aj riflová bundička, alebo vesta. Na festivalové akcie a do dažda zvyknem nosiť vojenskú parku alebo také niečo ako sačko. Ah a ešte som zabudla k tomu červenému kožáku. Jeden som objavila za fajn cenu 110€ a silno o ňom rozmýšľam. Také to oživenie s tej čiernej môže byť super.

Ked s tak jedným očkom pozriete na tieto tri obrázky isto aj vy vidíte množstvo kombinácii .Čo by ste k čomu priradili-skombinovali ?:)

Razor Jacket

18:32:00 Unknown 9 Comments

Nedávno sa mi stala taká zvláštna príhoda. Bola som v BA v jednom bare a ked sme odtiaľ ráno odchádzali zistila som, že mi jednoducho zmizla kožená bunda. Bolo to nepríjemné a s pocitom nasratosti a zúfalstva , že som si nedala na ňu pozor, som človeka čo mi ju zobral viac než preklínala. Chalani išli  na druhý deň po aparatúru na miesto ,,činu´´ ale bundu bohužiaľ nenašli. Zhodou okolností aj kamoške Jane zmizli dva dosť drahé náramky. Mysleli sme si preto, že tam isto niekto kradol. Na druhý deň som išla domov a Jane mi požičala túto perfektnú sidovku, aby som nešla domov naľahko. Týmto jej ďakujem a posielam pusinu .-*  :) . Nakoniec sme sa dozvedeli , že bundu zobral omylom jeden kamoš mojich kamošov :D Neviete si predstaviť ako sa mi uľavilo. Mrzí ma však, že náramky sa nenašli :-/ .
Čo sa týka toho čo mám na sebe zvolila som k sidovke čisto biele tričko, šedé akože ufúlané rifle a sandále, ktoré sa k tomu ani nehodia ale nemala som si čo obuť :D. Have a nice day.

You drive me wild !

12:00:00 Unknown 23 Comments

Ešte stále mám eufóriu s toho aké je počasie. Ked sa ráno zobudím a viem, že idem do práce , neštve ma to. A prečo?....no lebo je slnko! Tieto kvietkované šortky som si kúpila nedávno v second hande, tuším za 2€ . Boli to 3/4 nohavice. Odstrihla som ich a myslím, že lepšie už ani nemôžu byť. Ten vzor sa mi strašne páči. Moje klasické tielko Led Zeppelin, ktoré ked sa mi rozpadne asi dosť oplačem, lebo mám k nemu citový vzťah haha. Nové sandále z Humanicu a k tomu  rockové doplnky,aby som nezašla trošku vedľa... Mimochodom vo štvrtok u nás v Banskej otvorili prvé H&M-ko :D trošku trapas. Pripadám si ako za komunistov, že to tu vôbec nebolo. Čo už Bystrica je taká. Predražená a obchody  mizerné a trápne. Jediné nákupné centrum, ktoré odstavilo celé naše krásne námestie v ktorom už väčšia múka naozaj nemôže byť :-/ .
Radšej si nakúpim cez internet ,alebo aspoň v Blave.
Užite si víkend a neseďte doma pred počítačom či notebookom. Ja idem chytať bronz a poobede  je skúška s kapelou. Trošku si zabúcham už sa teším. majte sa:)
btw...už mi treba clonu na foťák.uvedomujem si to :-/
 ...á nezabudnite na giveaway !:)

top:ebay.uk, shorts: second hand, sandals:Humanic, glasses: H&M, accessories:kenvelo,H&M,Six,Berserker tattoo,

Tam kde čas zastal...

13:59:00 Unknown 4 Comments

 Neviem ako vy ale ja mám takú tu typickú dedinskú babičku. Nevoláme ju Babka ale Starká. Čiže Starká, ktorá mala nedávno 80 rokov- býva v našom dome a svoje zariadenie má typické dedinské. Narozdiel od nás, nemaľujú steny každé dva roky ale každých 10. Neprerábajú, neinovujú a v podstate zachovávajú to svoje tradičné slovenské a hlavne aj náboženské. Dnes som si pri nej výborne oddýchla a porozprávala mi nejaké tie zážitky z mladosti a aj spomienky na to, ked  ešte bola vojna. Pripadalo mi to ako s filmu, lebo oni si toho prežili naozaj dosť. Narozdiel od nás fakt sa nemáme na čo sťažovať.Niekoľko režimov, prezidentov atd. 
Počas jej rozprávania som sa snažila zachytiť čo Starkú tak najviac vystihuje....ale aj iné zvláštnosti v podobe Ježiška bez ruky... hm.
ps: Samozrejme mi nezabudla podotknúť, že nech nekupujem ,,tolkje háby´´ (preklad:toľko oblečenia), že ich už mám veľa :D .
fotené : Nikon coolpix P500
ak máte nejaké otázky tak sa kľudne pýtajte na formspring :)