Translate

festival inspiration

19:11:00 Unknown 6 Comments



I´m Alive

18:59:00 Unknown 4 Comments

len pár vecí......konečne je teplo. hurá! červený rúž od Kate Moss je jednoducho najlepší.....a konečne aj v takom zmrde ako je Terranova majú tričko Rolling Stones....milujem KISS a ešte stále ma baví hrať sa s farbami na vlasy od Directions...no a kvitnúce čaje sú fakt krásne.......zajtra mám voľno...cez víkend idzem do BA (dúfam!!!)....majte sa.....všimli ste si že vzduch už nevonia jarne ale letne ;)?

4ever

18:20:00 Unknown 0 Comments


Bratislavská glam metalová banda JANESESSION pokrstí 28.4.2012 v klube BRITISH ROCK STARS svoj štvrtý album 4EVER, ktorý vyšiel v marci tohoto roku. Zatiaľ sú potvrdení na koncertnú časť hostia: hard rocková gitarová legenda PECI UHERČÍK, ďalšia slovenská hard rocková legenda - spevák MARIÁN GREKSA ( GREXABAT, ex - DEMIKÁT ), spoluproducent albumu 4EVER MAROŠ PLÁVKA ( ex - ACHERON, ex - CRUSADER ), SHIPKO ( ex - JANESESSION, ex - ANEURYSMA ) a DURI BRÁNSKY ( TITS OF YOUR GIRLFRIEND ), ktorí si zahrajú priamo s JANESESSION. 

Je nám veľkou cťou oznámiť, že krstní fotri albumu 4EVER budú: 
Legendárny bubeník originálnej TUBLATANKY a dnes punkovej legendy SLOBODNÁ EURÓPA, ĎURO ČERNÝ.
Ďalšia legenda gitarista a spevák , dnes tiež SLOBODNÁ EURÓPA, ex - KRAKATIT, ex - TEMERAF, BRAŇO TEMO ČERNÁK.


InspiROCKation

18:50:00 Unknown 2 Comments

/,,/ !!!! /,,/

zdroj: tumblr

Womanizer

13:53:00 Unknown 6 Comments

Spodné prádlo ako súčasť odevu je  prakticky už nejakú tú dobu (roky rokúce)  priam nevyhnutné. Môže sa stať, že nevhodným strihom pokazíte,alebo naopak oživíte celý vzhľad. Ja som sa teraz  zamerala na inú stránku tejto veci. Ako doladenie priesvitných zvrškov ,alebo vykrojených tričiek či topov. V tomto ma najviac inšpiruje modelka Alice Dellal. Jednoducho povedané...  nesere sa, že jej trčí celá podprsenka,ale trebárs aj to, že ju vôbec nemá. Pôsobí to na mňa ako zaujímavý a sexy detail. Toto je moja mini zbierka. Novú svetlo ružovú podprsenku som si kúpila v F&F-ku. 
Majú celkom dobré zľavy na spodné prádlo. Utekajte.... ;-)
pesničku venujem Mishi McKagan ;) :D

Motörizer

19:01:00 Unknown 3 Comments

Vysnívaný deň. Piatok. Konečne. Dnes v robote klasika piatkový frmol. Neznášam to ked sa všetci nahrnú na jednu hodinu a to akurát vtedy ,ked sa chce človek naobedovať. Kašlať na to. Dnes večer idem na Deep Purple Revival. Neuznávam moc ,,rivajvlovky´´, ale počula som , že sú dobrý tak sa na to idem pozrieť. Zvolila som si tieto veci.....
Aké máte na dnes plány vy? :)
...btw kukajte na video ten bubeník je úplný cocot......v dobrom ale :D...
<

Miau

18:20:00 Unknown 6 Comments

Táto fešná mačička mi pekne zapózovala na ked sme v nedelu išli na jednu prechádzku pri  B.Bystrici. Milujem mačky. Celkovo mám  rada zvieratká, ale určite som viac mačičkový než psíčkársky typ. Možno preto, že som vždy mala len kocúrov :D. 
Už nemám :(. Poznáte to, mačky stále niekam utekajú a niekedy sa už nevrátia . 
Nemohla som  si nechať ujsť túto ryšavú modelku :)))


CreepShow...

21:08:00 Unknown 6 Comments

Po roku som  vytiahla creepersy. Kým som si zvykla že mám ,,dva metre´´ a , že všetci čumia akoby som mala obuté návleky od doktorky :D . Neviem ako je to s tými  terajšími , ale ja mám staršie creepery a sú trošku tvrdé a popraskané....poviem vám nie je to na dlhú chôdzu to naj....
hrozné tieto dva dni....nie a nie aby vyšlo slnko.......už chcem balerínky :-/

rockstar wishlist...

18:51:00 Unknown 8 Comments

(pre lepši rozlíšenie klik na fotku)

 Veci , ktoré by ma potešili a sú pre mňa fakt ťažko dostupné. Som dosť vyberavá a nerada kupujem mačku vo vreci. O to väčšia radosť ked si niečo s toho zadovážim.
1.leopardie slimky...... nieje to nutnosť ale páčila by sa mi skôr taká jemná potlač
2. bedrové riflové šortky. najlepšie úplne čierne :)
3. náramok z ostňami...fakt som tu nič také nevidela. našla som jeden na Romwe ale tá cena bola prehnaná...
4.toto vidím skôr na DIY. Jeden taký už mám ,ale tento by bol viac vybíjaný 
5. ,,bakandže´´ new rock ......vzdávam sa martensiek .....bohužiaľ opäť kvôli cene .možno neskôr, ide leto a doba festivalov,teraz bude treba tučné vreckové 
6. slimky z vysokým pásom.... <3
7. tričko Motorhead (tak toto nechápem prečo ešte nemám) pritom túto kapelu počúvam často....
8......jasné, že nie Chanel ale presne takýto tvar sa mi veľmi páči, bolo by dobré keby to bola 100% koža
9. poriadne štekle...mám jedny, ale už nie sú veľmi moderné ...páči sa mi špička jemne do špicu ,ale ešte stále guľatá....v poslednom čase stále nosím 5cm-ové podpätky, myslím si že 3cm naviac už pre mňa nebude problém

...a ešte by ma celkom zaujímalo po čom momentálne túžite vy..... ( áno myslím tieto zbytočnosti :D)
na záver super vec ;)


Monkey Business

13:21:00 Unknown 16 Comments

S príchodom jari a všadeprítomných farieb mi došla inšpirácia pre môj rockový šatník.No.... že ako to napraviť? Jednoducho. Neustále obzeranie si fotiek z knihy o Guns´n Roses, fotky Skid Row alebo Motley Crue ma úplne dostalo. Začala som si všímať úplné detaily. Od visiacich zámkov cez žiletky a rôzne reťaze, ktoré by ste našli aj na búde od psa :D Takže to schytá najbližšie železiarstvo ;) Osobný favorit je Slash a Sebastian Bach. Čo sa týka muziky teraz to vyhrala Tesla, Skid Row, neprekonateľná ´87 od Whitesnake a Kiss.
Ohľadom fotiek.......červené boty a červený rúž to je teraz pre mňa top 1. Top 2 sieťkované pančuchy a Top 3 už nie je taká zima, aby si človek nemohol obliecť len koženú vestu. 
Majte sa krásne :) Užite si posledné hodiny voľnosti....

Vest: Replay-second hand, dress-Kik,tights-Gate,Shoes-asos,

bags

15:24:00 Unknown 7 Comments

Malé kabelky si zo zásady rada kupujem v sekáčoch. Jednak je tam vždy len jeden originálny kus, a na druhej strane nájdu sa tam aj kožené a totál retro, alebo v 80s tvare. 
Zatiaľ mám len takú skromnú zbieročku ,ale ked si to porovnám s tými čo sa predávajú v obchodoch dnes tak tieto sa mi tieto páčia oveľa viac.

...poteš sa ked máš chuť

20:56:00 Unknown 9 Comments

Nedávno som sa veľmi pekne odmenila vyslovene nedôležitými vecami. Nemám však pocit viny lebo....je to ženské :D. Ďalšie boty z asosu (ako vždy) , vybíjaný náramok z music shopu, ale asi najväčšiu radosť mám z vinylu Whitesnake 1987 !!! <3. Ako ide jar už ma prestala baviť sladká vôňa od Richmonda-Viva Rock a tak som si kúpila túto jemnučkú maličkú Chloé do kabelky. 
Očné tiene od Bourjois sú proste naj. Žiadny pocit ťažkých viečok, vydržia dlho a odtiene sú prudko mňau.Vybrala som si takú dark green. Zmena je život. Mám rada zmeny aj ich rada vyhľadávam, ale len ked mi lahodia .....a tieto veci mi lahodia aj vizuálne aj pocitovo ;) Čo máte nové vy ? Už  sa prejavila alergia na všetko pučiace? :D....

Toxic Vision

21:00:00 Unknown 5 Comments

Čo ma  nedávno uchvátilo a drží ma to už dlhú dobu je obdiv k značke Toxic Vision. Neviem síce o nej nič,ale niekto alebo niečo mi povedalo, že to údajne šije nejaká mladá slečna, ktorá je v tom aj odfotená. Možno to pre  vás nieje nejaká novinka a viete toho viac. Ja to neviem rozdýchať ,lebo odtaľ chcem všetky tie prečačkané Halfordovské veci...Je to brutal.
100% heavy 

zajace, vodka a prirodzenosť...

21:11:00 Unknown 10 Comments

.......byť preč od domu skoro 4dni je veľké uvoľnenie mysli .....i tela..... toto je len také s cenzúrou.......tie ostatné sem predsa len nepatria O:-) ......ako ste trávili tento sviatok?.....my absolútnou ignoráciou .....