Translate

Croco rocko!

18:18:00 Unknown 3 Comments

Veľmi sa mi páči  krokodílí vzhľad. Mám asi 3 kabelky a pri pohľade na tieto fotky ma strašne inšpirovalo nosiť ich častejšie. Doslova ma však prizabili hned prvé  topánky na druhej fotke. Jemne špicaté robia oveľa krajšiu nohu než guľaté. Aspoň mne sa to páči viac ...Ktorý model vás zaujal najviac?:)

experience....

17:25:00 Unknown 9 Comments

Dnes som stihla zbehnúť do sekáča s tým, že moja nálada je čisto Hendrixovsky ladená  (takto)alias vzory,vzory,vzory. Mali všetko za 1,50€ čo je viac než prijateľné. Čierne nohavice s kvetmi mi tam bolo ľúto nechať. Neviem sa ale rozhodnúť či si  ich spravím  na šortky ,alebo mi ich starká zúži na stroji :D. Moja predstava k nim..... tyrkysové,leopardie alebo sýto modré lodičky.
 Košeľa v strede pod koženú bundu a šatka tá sa zíde vždy ;)
 Aký máte vzťah k vzorovaným veciam? 

(pre lepšie rozlíšenie klik ;) )

Once Upon a Time...

21:06:00 Unknown 9 Comments

Ani neviem čo by som k tomu dodala. Asi len to, že sú to najlepšie vyhodené peniaze a najlepšie strávený čas....

No such thing

13:37:00 Unknown 15 Comments

Po fialovom prelive v mojich vlasoch som si tam opäť švacla modrú.Na chvíľu, ked si oblečiem priehľadné čierne pančuchy čakám už od novembra. Nastala. Čierne sako som ukoristila v sekáči za 1€. Klobúk tiež.....boty asos-kvalitne ufúlané :D a šortky fishbone. Košeľa mala premiéru včera v jednom klube. Cítim sa v nej perfektne, lebo je ľahučká ako pierko. Tentoraz som si ju zakasala do šortiek. K úzkym nohaviciam vyzerá lepšie len tak voľne rozopnutá. Užívate si jarné slnko?..Človek má hned lepšiu náladičku, ked je takto teplúčko. Musím si to vychutnať čo najviac lebo 36C° stupňovky v lete nenávidím....to patrí do afriky, nie sem .... zasa budem mať nervy, že neviem čo na seba :D. Prajem krásny zvyšok víkendu.
hat-blazer:second hand, shoes-shirt: asos, shorts: fishbone

btw...ten Cornell je ale fešák <3 O:-)

DIY t-shirts- rockbands,rockstars

10:26:00 Unknown 14 Comments

Nad takýmito vecami dokážem naozaj psych. vypnúť a totálne zažrato si ,,kresliť´´ . 
Skoro mi došla inšpirácia, ktoré kapely urobím, ale nakoniec som sa rozhodla pre skvelého gitaristu Randyho Rhoadsa (Ozzy Osbourne), klasiku Zeppelin, najlepšiu slovenskú kapelu Collegium Musicum aj s Mariánom Vargom, Motorhead 
a pre ocina som urobila Deep Purple in Rock :) 
Už sa teším ked ich budem nosiť k šortkám a na festivaly :)
Tiež máte takúto záľubu? Čo zvyknete kresliť vy?

Levi´s

21:05:00 Unknown 3 Comments

Aký máte vzťah k riflovým bundám? Ja veľmi pozitívny. Túto Levisku mám už vyše roka v skrini a myslím, že teraz je ten správny čas začať ju nosiť .Nerada to síce kombinujem ako -rifle a riflová bunda. Potom mi to pripadá ako nejaká súprava alebo čo :D. 
Radšej to vyskúšam k sukni ,alebo čiernym slimkám. 
Snád sa mi podarí splašit niekoho,aby to na mne odfotil :)

Time for sneakers

21:08:00 Unknown 14 Comments

Nie som teniskový typ.Preferujem topánky a kožu, ale v lete sa v tom ponevierať po festivaloch je totálna kravina . Vlastním klasické čierne  conversky ,ale tie vyššie.Teraz by som si však rada kúpila tie úplne nízke. Pozerala som veľa značiek od Nike až po Vans,ale neoslovilo ma nič a tie prehnané ceny sú na vracanie ( za kus gumy a polyesteru nech sa vypchajú-prvotriedna potlavina,-za 80€ môžem mať dáke kopytá  s topshopu ;) no ni? ) 
Obraciam sa preto na vás, aby ste mi pomohli vybrať s týchto 4 kúskov :)))




.....cool thing

20:33:00 Unknown 3 Comments

No......dokopy som spala v piatok 3hodiny a dnes 5.Vyzerám úchvatne, cítim sa ako odmocnina z opice :DD , ale som strašne spokojná. Perfektný víkend a ľudia, ktorých mám rada. 
Vidíme sa málo, preto si to tak vážim. 
Stráviť celý víkend 130km od domu a užívať si jarné slnko je bezkonkurenčné :)
Ako ste sa mali vy?

prkotiny....

21:35:00 Unknown 23 Comments

Tak vám teda rozpoviem.....poznáte to. Takéto veci sa nakupujú najlepšie. Sú to veci,ktoré ani nepotrebujete :D, ale robia radosť. Sveter- chcela som čierny ako inak) ale mama do mňa nahučala, že mám celý šatník ako krematórium a tak som si zobrala tento. Rozmýšľala som ešte nad fialovým ,ale také už mám dva.Antirocková farba :D nevadí ja to skombinujem šup sem šup tam dáko bude, páči sa mi a dosť na mne svieti. Ďalej gelová očná linka-to som ešte nemala vyskúšam. Tekuté sa mi roztekali. Púder....mali ste tento od Astoru?...ak áno píšte. No a lak na nechty tak to je len náväznosť na predchádzajúci ružový príspevok ;). Majte sa nkrásne.Ja mám už dnes piatok. Na zajtra som si zobrala dovču a idem pozrieť priateľov a známych do Topoľčian. Už sa teším bude rock n roll. Berem aj foťák aby nič neuniklo ;)........jááj a ten Kerouac...to viete...oddychovka pri beatnikoch  musí byť :)
 
(pre lepšie rozlíšenie kliknite na fotku)
ps: Bolan je king!

Pink?....why not!

21:16:00 Unknown 5 Comments



ked príde pošta.......

21:01:00 Unknown 17 Comments

......som happy ako malé decko.Konečne prišiel asos a s ním aj  moja biela košeľa a náramok.Už aby sa oteplilo a mohla som ju nosiť pod kožák, alebo dlhé čierne sako :).
Ďalej si nemôžem vynachváliť tie rúže od Mossky. Kedže nosiť každý deň červený sa mi fakt nechce a ani okolie by na to nereagovalo s nejakým extra pochopením (aj ked čo ma po ňom ), ale kontrolovať si ústa  8hodín v práci mi príde nanajvýš debilné.Vybrala som si preto tento krásny jemný odtieň. Matné sú fakt krajšie ako perleť a lesk...už to nechcem.... nosiť.

White Thrash Circus

13:19:00 Unknown 21 Comments

vest-replay, tshirt-DIY,shorts-fishbone
Páčia sa mi retro veci. Aj retro izba mojej starej mami. Hlavne ten obraz, ktorý je ručne šitý.
Nieje vždy na škodu, ked sa staré veci odkladajú :)

books

9:31:00 Unknown 16 Comments

Čítate knihy? Ja veľmi rada. Čo ste naposledy čítali?
 Čo vás zaujalo, alebo naopak čo sa vám zdalo nudné.
Budem rada ak mi napíšete nejaké typy  :)

jar?

19:06:00 Unknown 17 Comments

V prvom rade sa vám chcem poďakovať za to, že ma sledujete cez blogger a, že je vás už 300. Veľmi si to vážim . Čo sa týka dneška.......no nech je dátum aký chce na jar sa to veľmi nepodobá :(. 3stupne ráno to je dosť  na hovno. Zvolila som si preto sveter v jemnej fialovej, veľmi príjemný a mäkučký. Ked idem ráno o 8mej do práce,fuckt mi nie je jedno čo mám na sebe. Dá sa povedať, že doslova kašlem na to čo to je, len nech neochoriem. Zdravie  mi je prednejšie. Už počkám na ozajstnú jar. Ako písal jeden kamoš na FB, že toto je len ,,Jar revival ´´:DDD. 
Prajem krásny víkend.Neopite sa moc ;)

asos -shopping

18:49:00 Unknown 5 Comments

Nedávno som si prezerala asos.com. Mali nejaké zľavy a tak som si vybrala to čo som mala na poslednom wishliste. Bielu košeľu. 
Multi kombinovateľná vec-k šortkám (vid.na fotke), k sukni, rifliam, ku koženým nohaviciam...skoro všetko. Dúfam, že som vybrala dobré číslo. Angličania to majú tak trochu na hlavu. Pri ich veľkostiach som asi XLko :D Ďalej ma zaujal jednoduchý kovový náramok. Dokonca je to mužský náramok. Vždy sa mi páčila viac mužská bižutka.Je taká anti-barbie-pipinkovská. :D Má šmrnc ;)
Fakt som zvedavá aké to bude :)
Objednávate si často oblečenie z netu? Čo ste si objednali naposledy?:)


I say yes...

22:11:00 Unknown 9 Comments