Translate

Eddie

20:44:00 Unknown 2 Comments

To je ono....
;)

the shoes

19:18:00 Unknown 7 Comments

V poslednom Wishliste som písala, ako rada  by som si v ,,botníčku´´  doplnila nejaké tie pestrejšie  kúsky.Leto je síce ešte ďaleko, ale jar tu bude čoskoro :)Trošku som si posurfovala po nete a našla som presne tvar sandálov, ktoré mi vyhovujú vzhľadom a aj farebne.Jasné , že klasika menom čierna ostáva.Objavila som ich na  net-a-porter.com a utvrdila moju konečnú predstavu.Je samozrejme nemožné, že by to boli práve tieto dva páry,ale hľadať niečo v podobnom štýle si dávam ako úlohu.Čo poviete? Ktoré vám pasujú viac?:)

1.Gucci Tri-color suede platform sandals
2.GivenchyBuckled leather sandals

Obsession by polyvore

17:05:00 Unknown 5 Comments

www.polyvore.com.
Neviem si vynachváliť túto stránku.Strašne rada si tam obzerám všetky tie veci a vytvoriť si vlastný set ma dokonca inšpiruje a dáva mi nové rozmery, ako veci kombinovať.Často krát ked si vytváram tieto sety dokážem si na seba vybrať oblečenie oveľa rýchlejšie.Dá sa povedať , že je to akási miniškola alebo tréning.v obliekaní :).
Tento krát ma inšpirujú čisto čierne sety  a mentolovo modrá farba :)
Máte účty na polyvore?Sem s nimi! Pridám si vás do kontaktov.Rada uvidím vaše výtvory :)

Paris Paris and Lily Donaldson

City of Dreams




stones



Egypt

12:09:00 Unknown 4 Comments

V pondelok za mnou prišla do práce bývalá spolužiačka Sisa, že na maturitnú tému potrebuje urobiť fotky .Vybrala si Staroveký Egypt.Robila dve verzie kde išlo hlavne o vlasy.Prvá téma bola  staroveká Egypťanka, druhá zasa novodobá Egypťanka.Tu som padla za obeť ja.Moc sme nevedeli vymyslieť, že čo mi obliecť  tak som si zobrala len leopardiu košeľu a pár šperkov ladených v zlatom.Sisa ma nalíčila a vyžehlila mi vlasy.Kedže sme mali ultra málo času na fotenie dopadlo to hrozne, lebo slečna si zabudla foťák a skúšala to mojím mobilom.Jediná  použiteľná fotka bola táto :D

New in.... Devils voice

14:11:00 Unknown 6 Comments

Kedže je pred výplatou mám klasické suchoty :D.Okrem toho, že som chytila perfektnú nádchu kvasím doma s červeným nosom.Za minulý týždeň sa toho celkom nazbieralo.
Karta mi išla hlavne v sekáčoch :)
1. Kožená sukňa /second hand 
2. Kniha Heavy Metal.Perfektná encyklopédia pre ľudí čo majú radi rock a metal.Všetko od heavy metalu až po  glam,thrash,power,black,death aj doom metal.Som v raji :D Autor celkom pekne opisuje aj módu týchto štýlov.
3. Kožené nohavice zo sekáča.Vysoký pás Plánujem spraviť na šortky.A tá cena? 2€! haha
4 a 6. Poslednú dobu si kupujem do izby len takéto zlaté rámiky.Skvelý výber za dobrú cenu nájdete v F&Fku
5. Ďalší sekáčový úlovok za smiešnych 5€.Opäť koža s jemnou kožušinkou 

Good girls don´t play rock n roll.... (Inspiration)

21:27:00 Unknown 6 Comments

/,,/

Wishlist jar

21:31:00 Unknown 7 Comments

Tentokrát tak trochu iný wishlist ako ste zvyknutý :) Trošku som sa pohrala ;)
..hey a mám nové svetlo modré  dreváky na jar,ale o tom neskôr :)

Bezohledná Jízda

11:52:00 Unknown 8 Comments

Dnes som vám chcela urobiť outfitovku v  mojej novej koženej sukni čo som si ulovila v sekáči za 2,50.No ako inak....sneží tu! Takže nič:( Hádam  zajtra sa podarí.Len som tak cvakla zhrnutie tohoto týždňa.Celý som ho prežila v čiernom.Moja čierna vášeň bude asi  pokračovať až do smrti. :D Doslova.
Dnes mám v pláne malé nákupy, ale viac menej si idem kúpiť ďalšiu knihu. Už dlhú dobu módu podvádzam s knihami.Je to príjemný milenecký stav :D.Necítim sa vinná, lebo narozdiel od oblečka knižočka mi ostane v polici navždy.Tento týždeň bol pre mňa náročný .Vyberali mi zub :-/ S tým spojené bolesti trvali skoro celý týždeň.Sväté analgetiká!Konečne je sobota.A čo vy aký ste mali týždeň? Snád lepší ako ja...

Secret

20:16:00 Unknown 13 Comments

Potrpíte si na spodné prádlo?.Ja áno.Strašne ma fascinujú všakovaké čipky, mašličky a  všetky možné aplikácie na ,,spodároch´´.Musím sa priznať, že doma mám celkom slušnú zbierku.Teraz síce práchnivie v šuflíčku, lebo som už asi pol roka single a nemám sa komu v tom promenádovať :D chápete heh.Minule v telke dávali módnu show od Victoria´s Secret.Bolo to úžasné.Toľko umenia a noblese.Naozaj krása.Mať tak aspoň jeden kúsok v zbierke.Čo sa týka pančušiek a siloniek, tiež mi nie sú ľahostajné.Škoda, že na sieťkované je ešte zima.Tie nosím najradšej.Dokonca sa mi páči ked sa sem tam dotrhajú.
Sú aspoň viac rockové hah.Máte nejaký typ na dobrý eshop, alebo aj normálny obchod kde za dobrú cenu zoženiem celkom kvalitné pančucháče?:)

Kerouac/Piussi

16:48:00 Unknown 2 Comments

Rozhodla som sa , že sem tam urobím článok aj o knihách.
Čítam veľmi rada a tak mám pre vás čítajúcich typy.
Prvým je knižka od Jacka Kerouaca More je môj brat.Je to jeden s jeho prvých románov , ktoré napísal.Ako prvý na svete vyšiel v slovenskom jazyku.V angličtine prišiel titul  do predaja necelých 10 mesiacov po slovenskom preklade Vydalo ho vydavateľstvo Art Forum. Kerouac patrí k beatnickej literatúre a ak máte radi dobrodružnú prózu  tak toto je to pravé orechové.

Druhá kniha s názvom Láska je sliepka od  Lucii Piussi.
Lucia Piussi (1971, Bratislava), spieva vlastné texty v kapele Živé kvety a pracovala ako herečka (a aj upratovačka) v divadle Stoka, kde hrala takmer vo všetkých inscenáciách. Vyštudovala scenáristiku na VŠMU v Bratislave. Veľmi vtipne napísaný románik ,alebo poviedka.Samozrejme o láske a viac menej o typickom šibnutom ženskom rozmýšľaní a o snoch.Odporúčam aj ako darček pre kamarátku či mamu.Pri tejto knihe sa nudiť veru nebudete.Dej sa ako inak odohráva v Bratislave :)


Aké knihy ste v poslednom čase čítali vy?:)Niečo dobré?

Must Have Jeffrey Campbell

17:29:00 Unknown 5 Comments

Túto métu asi nedosiahnem nikdy.Sú neodolateľné!

New in rings

19:21:00 Unknown 13 Comments

Včera sme boli v kine.Cestou s kina do baru sme sa zastavili v bižutke.Výpredaje.Ako super.Prstene po dve tri eurá.Moja slabosť gyčové lebky.Hned nové tri do zbierky :)Škoda , že tam nemali takéto aj strieborné.Životnosť tohoto divného kovu je maximálne pol roka.Potom to celé zhrdzavie.Aké prstene najradšej nosíte vy?


Dr.Martens

18:53:00 Unknown 9 Comments

Milujem martensky. Vlastním jedny lakované čierne, no ich čas už pomaličky doznieva a začínajú vyzerať otrasne.Rozmýšľam nad kúpou nových.Veľmi by sa mi zišli.Sú praktické aj do snehu, aj do blata , aj do dažda aj všade :D.Neviem si ale vybrať farbu.Čierne alebo červené?Poradte.Najradšej by som brala oboje!Ale ked čierne už som mala....no červené sa zasa nehodia ku všetkému.Shit...


Happy Birthday Jimmy

18:43:00 Unknown 9 Comments



Dnes nemám narodeniny len ja.20 rokov sa zbehlo ako voda.Len nedávno som mala sladkých 16....
No je tu ešte niekto...
Jimmy Page!Môj vzor.Môj idol.Môj miláčik a obľúbenec.Človek, ktorý ma dodnes inšpiruje slávy narodky  v tento deň ako ja.Dňa 9.1.1944 sa rozhodol, že mi zmení život.Čo viac či človek môže priať?:D Asi  len to že, tento dátum je pre mňa magický :)
Milujem Led Zeppelin :)


new in...darčeky

11:22:00 Unknown 8 Comments

Včera som si vybrala k narodkám pár prkotín:
1.John Richmond-Viva rock....jednoznačne to u mňa vyhral.Stačí mi 30tka.Plánujem ešte tú Pradu Candy, ale veľkú.
2.topánky z F&Fka....pôvodne určené na DIY,chcela som si ich povybíjať ale prišlo mi to ľúto.Navyše som celkom zmätená s toho podpätku.Tak strašne sa mi nepáči až tam pasuje :D.Tieto boty mi pripomínajú moju maminu.V 90tych rokoch také nosila k elasťákom a koženej bunde.Vyskúšam to... No a cena?Zo 17€ na 5€.Ako zadarmo.
3.XXXL šál.Je naozaj ťažký ale strašne príjemný na dotyk.Tiež F&F 
4.Klobúk a lá Jimi Hendrix.Vysnívaný .Škoda , že čierny nebol.Neva aj hnedá je použiteľná.

Must have

15:46:00 Unknown 3 Comments

Led Zeppelin

19:20:00 Unknown 8 Comments

Konečne po asi pol roku sa mi podarilo nazbierať akurátne množstvo foto-rámčekov a pekne si ich vycapiť na stenu.Ako inak čo by som si tam asi tak dala ak nie Led Zeppelin.Bohužiaľ tým, že som rámčeky nekupovala naraz vznikol mi farebný nesúlad a tak som si dnes kúpila v maliarskych potrebách zlatú akrylovú farbu.Natrela som všetky farby, ktoré nelahodili môjmu oku a dá sa povedať, že stena je už hotová.Mám pod ňou postel, čiže ked sa zobúdzam pekne sa na mňa Zeppelíni usmievajú :).Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek.Fotené mobilom.

Punk we are!

17:25:00 Unknown 13 Comments

Milujem vybíjané topánky.A asi preto žiadne také nemám :D, nechápem prečo.Musím niečo vymyslieť.Možno urobím  DIY alebo investujem  do niečoho brutálneho.....
No nieje to krása?!
/,,/