Translate

Topshop shoes wishlist

17:43:00 Unknown 15 Comments

Strašne dúfam, že túto zimu bude sneh len na Vianoce :D.Mám doma naozaj veľa topánok, ale akosi sa mi zažiadalo aj inú farbu ako len čiernu.
Dá sa povedať, že sa mi už skoro všetky zunovali :D.
Potrebujem najmä topánky čo najnižšie, pretože do roboty od autobusovej stanice to mám pešo dosť daľeko a ešte aj strmo.Nemám chuť čaptať po námraze v 10cm podpätkoch.To je naozaj choré.Rozmýšľam prakticky (na mňa až príliš divné :D).Trochu som si pozerala Topshop (v asose ma nič neoslovilo) a našla som dosť topánok, ktoré ma zaujali ale najviac asi tieto štyri.
Dr.Martens.... tie by sa mi zišli najmä do snehu.Samozrejme nerada kupujem nekožené topánky lebo vydržia naozaj ....hovno.Takže zatiaľ vážne premýšľam o tých s hadím vzorom.Pre niekoho gýč.Pre mňa šmrnc a tak trochu nádych 70s :).

New tattoo

20:16:00 Unknown 19 Comments

Tak.Prežila som to.Ešte to nieje hotové.Tam kde vidíte to prázdne miesto bude červená ruža.Bolo to dosť vyčerpávajúce.Ležala som tam 5 hodín, ale tetovač odviedol perfektnú prácu.Viem,že každému sa to páčiť nebude...ale každý máme odlišný vkus a ja som stým úplne spokojná :) Pekný večer